Gürsel Tekin İstanbul için iddialı konuştu

Gürsel Tekin İstanbul için iddialı konuştu

İstanbul'da Mustafa Sarıgül ile yarışacak olan CHP'li Tekin, Kılıçdaroğlu'nun 'kişisel tercihini' söyledi

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan YardımcısıGürsel Tekin NTV'nin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklayan Tekin, İstanbul'un tüm sorunlarını çözeceğini söyledi. Tekin, 'Kılıçdaroğlu'nun kişisel tercihi benim aday olmam. Kılıçdaroğlu'nun gönlündeki aday benim.' dedi.

 

 

'DÜNYA İLE YARIŞACAK BİR BELEDİYE VAAD EDİYORUM'

Tekin'e, İstanbul için neden bu kadar istekli olduğu da soruldu. Gürsel Tekin bu soruya şöyle cevap verdi: 'Bugün sayın Başbakan'ın önceliklerine baktığınızda birinci sırada İstanbul geliyor. İstanbul çok önemli bir şehir. İstanbul'daki AVM'lerin sahiplerinin önemli kısmında küresel sermayenin sahipleri olduğunu görüyoruz. Maalesef Türk siyaseti çok kirlendi, özellikle belediyeler... Gürsel Tekin olarak belediye başkanı olsam bugün dünyayla yarışabilecek bir belediye vaad ediyorum.

 

 

'İSTANBUL İÇİN HAYALLERİM VAR'

İstanbul medyanın merkezi. Medya burada hep belirleyici oldu. Bunun da zemine oturması gerektiğine inanıyorum. Medya siyasete müdahale etmeye başlarsa kuralsızlık başlar. 

 

 

İstanbul aynı zamanda demokrasinin ve özgürlüğün önünü açacak. İstanbul 20-25 milyonluk bir kent haline gelmiş. Bu konuda hayallerimin olduğunu partim de biliyor İstanbullular da biliyor. İstanbul'da birikmiş bu sorunları ancak CHP çözebilir. Partim bana görev verir ben de belediye başkanı olursam İstanbul'un sorunlarını çözeceğim.'ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.