Gürsel Tekin'e, sponsor mağaza aranıyor...!

Gürsel Tekin'e, sponsor mağaza aranıyor...!

Gürsel Tekin'in, seçimlerde yüzde 30 oy alacakları konusunda herkesle takım elbisesine iddiaya girdiği ortaya çıktı. İddiaları kaybeden Tekin'i şimdi ne yapacak?

CHP Genel başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, seçimlerde yüzde 30 oy alacakları konusunda herkesle takım elbisesine iddiaya girdiği ortaya çıktı. Şimdilik Tekin'le girdiği iddiayı kazanan 3 gazeteci ortaya çıkarken, Tekin'in sayının artması halinde sponsor arayışına girip girmeyeceği merak konusu oldu.

Kendisini en az yüzde 30 oy alacağına inandıran Gürsel Tekin, önce CHP'yi düşük gösteren anketçilere çattı. Ardından da kendisine inanmayanları inandırmak için de peşpeşe iddiaya girmeye başladı. İlk iddiaya girdiği kişi ise Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı oldu.

İLK İDDİA RASİM OZAN KÜTAHYALI'YLA

Mart ayında Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına katılan Tekin'in "İddia ediyorum, bu seçim herkes için sürpriz olacak" demesi üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, Gürsel Tekin'e iddiaya girmeyi teklif etti. Gürsel Tekin de "varım" diyerek kabul etti ve iddiayı kaybedenin kazanana takım elbise almasına karar verdi. Tekin 'yüzde 30 alamazsak istifa ederim' diyerek de takım elbise almakla yetinmeyeceğini açıkladı.

Gürsel Tekin, seçim sonrasında yüzde 30 ve itifa konusunda açıklama yaptı ve istifa etmeyeceğini belirterek çarketti. Kaybettiği takım elbise konusunda ise suskunluğunu hala koruyor.

2. İDDİA OSMAN ÖZSOY'LA

Aynı günlerde Tekin'in bu kez Yeni Şafak yazarı Prof. Dr. Osman Özsoy ile bir uçak yolculuğu sırasında iddiaya girdiği ortaya çıktı. Ancak bu iddiada durum biraz karışık. Özsoy'a göre iddianın konusu bu kez bir ev.  İddiaya göre hızını alamayan Tekin, Özsoy'a kaybederse ev almayı vaadetmiş.

Yeni Şafak yazarı Prof. Dr. Osman Özsoy'un bu durumu köşesinden duyurması üzerine Tekin hemen bir açıklama yaptı ve "Kendisiyle birlikte yolculuk yaptığım doğru. Siyasi sohbetin ardından iddiaya girdik. Kazansaydım bana gömlek alacaktı. O kazanırsa ben takım elbise alacaktım. Şimdi elbiseyi hak etti. Kendisine en kısa zamanda değiştirme kartıyla birlikte takım elbisesini göndereceğim" dedi.

Evden umudunu kesen Özsoy'un takım elbisesine kavuşup kavuşmadığı bilinmiyor.

TAKIM ELBİSE KAZANAN AHMET HAKAN İSE ELBİSEDEN VAZGEÇTİ

Gürsel Tekin ile iddiaya girip takım elbise kazandığını açıklayan bir başka yazar ise Ahmet Hakan Coşkun oldu. Ahmet Hakan bugünkü köşesinde Tekin'in kendisine tek başına iktidar olacaklarını söylediğini, kendisinin de inanmadığını görünce takım elbisesine iddiaya girdiklerini açıkladı.
 
Ancak Ahmet Hakan, Gürsel Tekin'in herkesle iddiaya girdiğini görünce 'İstemiyorum ağa' diyerek takım elbiseden vazgeçtiğini açıkladı.
 
Bu durumu da bugünkü köşesinden şöyle duyurdu.
 
"CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, "AK Parti iktidar olamayacak" ya da "CHP yüzde 40'ı aşacak" diye bahse girmediği kişiler lütfen parmak kaldırsın. Çünkü...Etrafıma şöyle bir bakıyorum da... Gürsel Tekin'in bahse girmediği kişiyi bulmakta zorlanıyorum.."
 
Yazısının devamın da ise Ahmet Hakan aradan geçen günlerde Tekin'in iddiaya girdiği kişi sayısının artması üzerine "Tekin Türkiye'nin yarısıyla iddiaya girmiş. Geçmiş olsun, ben takım elbiseden vazgeçtim aga" mesajını sarkıtmayı bir borç biliyorum." diyerek takım elbiseyi istemediğini duyurdu.
 
ÜNAL TANIK'TAN TAKIM ELBİSEYİ SON ANDA KURTARDI
 
Rotahaber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık,  seçim öncesinde aynı tartışmaya
giren Gürsel Tekin'in, Tanık'tan takım elbiseyi iddiaya girmekten son anda vazgeçerek kurtardığı ortaya çıktı.

Seçim öncesinde Tekin'in 'yüzde 40 oy alacağız' demesi üzerine Ünal Tanık, Twiitter'dan "yüzde 30'u bulmanız halinde bir takım elbisesine var mısın?" diyen bir twit attı. 13 mayıs'ta attığı twit'e cevap gelmeyince 16 Mayıs'ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu'nda Tekin'e bu ısrarından vazgeçmesini ve bunun siyasi kariyerini zedeleyeceği hatırlatmasında bulundu.

Tekin ısrarını sürdürünce sohbeti dinleyen bir delege, Ünal Tanık'ın gönderdiği twitti hatırlatarak bunu iddiaya dönüştürmek istedi. 

Biraz düşünen Gürsel Tekin, daha önce girdiği iddiaları hatırlamış olacak ki, kaybettiği takım elbise sayısının daha da artmaması için 'Boşver" diyerek Ünal Tanık'ın yanından uazaklaştı.

BAŞKA KİMLERLE İDDİAYA GİRDİ?

Ünal Tanık'a da takım elbise kaptırmaktan son randa kurtulan Tekin'in seçimin üstünden geçen 3 gün içinde, takım elbisesine iddiaya girdiği 3 kişinin ortaya çıkması akıllaRA 'Gürsel tekin ile iddiaya giren başka kim var?' sorusunu getirdi.

Akıllara gelen bir diğer konu da, sayının artması durumunda takım elbiseleri almakta zorlanacak olan Tekin'in, sponsor mağaza arayışına girip girmeyeceği...
 
ROTAHABER
  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.