Kartal Sahilinde bir garip olay...

Kartal Sahilinde bir garip olay...

Kartal Sahili’nde alkollü olduğu iddia edilen bir kadın denize atladı

Çevre sakinerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri genç kadını ararken kadın bir saat sonra denize atladığı yerden 5 yüz metre ileride sahile çıktı.

Kartal Sahili’nde kayalıklarda oturan Leyla Kızak (40) isimli kadın saat 21.00 sıralarında vatandaşların iddiasına göre alkol aldıktan sonra denize atlayarak yüzmeye başladı.

Vatandaşlar genç kadının intihar ettiğini düşünerek hemen polisi aradı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kadının denize atladığı bölgeye güvenlik şeridi çekerek deniz polisini olay yerine çağırdı. Polis ekipleri genç kadını sahilde ve denizde aramasını sürdürürken sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar "Aramayın kadın ileride kıyıya çıkmış" dediler. Bunun üzerine polis ekipleri koşarak vatandaşların tarif ettiği yere doğru giderek genç kadını kayalıkların üzerinde sırılsıklam bir şekilde buldu.

 

Polis meraklı vatandaşları uzaklaştırmaya çalışırken başka bir polis memuru da olay yerine gelen ambulanstan bir battaniye alarak kadının üzerine örttü. Genç kadın kayalıklardan polislerin yardımıyla ayakları çıplak bir vaziyette çıkarılıp önce ekip otosuna bindirildi. Genç kadın ileride bekleyen ambulansa bindirilirken hıçkırıklar içinde ağladı. Polis ekipleri genç kadının denize atladığı yerde bıraktığı ayakkabılarını ekip otosuna aldı.

Bir görgü tanığı "Kayalıklarda alkol alıyordu, kendisini sırt üstü denize bıraktı, sarhoştu, yüzerek uzaklaştı" dedi. hastaneye kaldırılan genç kadının tedavi altına alındığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.