F.Bahçe'de 4 isim sınıfta kaldı!

F.Bahçe'de 4 isim sınıfta kaldı!

Fenerbahçe'de kamp boyunca bazı oyunculara hiç oynama sırası gelmemesi, Aykut Kocaman'ın bu isimlerle çalışmak istemediği şeklinde yorumlandı.

Fenerbahçe, 10 günlük Avusturya kampını tamamlayıp dün İstanbul'a dönerken kamp boyunca bazı oyunculara hiç oynama sırası gelmemesi Kocaman'ın kafasında bazı isimleri sildiği şeklinde yorumlandı.

Sezer Öztürk, Özgür Çek, Özer Hurmacı ve Henry Bienvenu, Fenerbahçe'nin Avusturya kampında teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözüne giremezken, gidecekler listesine yerleşti.

Aykut Kocaman'ın, 1 dakika bile şans vermediği Sezer ve Özgür Çek'in yanı sıra Özer ve Bienvenu ile de yolları ayırmayı planladığı belirtiliyor.

İşte kampın kötüleri:

-SEZER ÖZTÜRK: 3 Temmuz sürecinin mağdurlarından. Mahkemeden beraat etse de o dönemin izlerini bir türlü atamadı. Antrenmanlarda her ne kadar diri görünse de Kocaman onu kadrosunda düşünmediğini gösterdi.

-ÖZGÜR ÇEK: Kocaman ona da şans vermedi ama Özgür de kendisini antrenmanlarda gösteremedi. Beklenenin altında kaldığı için kadroda kalması zor görünüyor. Hasan Ali ve Caner'in ardından 3. oyuncu konumunda.

-ÖZER HURMACI: Antrenmanlarda çok çalıştı. Bu sezon geçtiğimiz sezonlara göre daha hazırlıklı göründü ancak şu an Kocaman'ın kafasında Özer de yok gibi. Zorunlu olmadıkça forma şansı bulamadı.

-BİENVENU: Kampın Sow ile birlikte en sessizi olan Bienvenu şu anda gönderilecek listesinde ilk sırada. Fenerbahçe onu satarak yerine çok daha kaliteli bir forvet almak istiyor...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.