Habername Ekibi Çamlıca’da Hedef Büyüttü

Habername Ekibi Çamlıca’da Hedef Büyüttü

Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt, kısa vadede hedeflerinin, Türkiye’nin ilk 100 sitesi arasında yer almak olduğunu belirtti.

Habername.com yazarları ve çalışanları çok yoğun geçen bir yılın ardından İstanbul'da bir araya geldiler...

Habername.com’un çalışanları ve yazarları Çamlıca Tepelerindeki Köşk Restaurant’ta bir araya geldi.  Dünyanın birçok ülkesinde yazar ve muhabiri olan ve tecrübeli bir kadroya sahip, internet medyasında iki yılı aşkın bir sürede doğru ve seviyeli haberlerle okurlarına ulaşan Habername’nin yazarları ve çalışanları, kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdiler.

Kahvaltıya, Amerika’dan Habername Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt, Başyazar Recep Koçak, Yayın Danışmanı Mesut Doğan, yazarlar İsveç’ten Atila Altuntaş, Habername’nin televizyoncu yazarı Sibel Üresin, Ahmet Türkan, Diş hekimi Abdülkerim Karaağaç, Cezmi Koç, Aydın Çakırtaş, Ulvi Sevecen, Regaip Albayrak, Eyüp Yıldırım, Sebahattin Bilgiç, Erol Battal, Halit Taha Yaşa, Muhasebe Müdiresi Safinaz Bozkurt, reklam müdürü Erdoğan Madenci ve Habername sevenleri katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen ve ÇAY TV’nin de çekim yaptığı kahvaltıda, katılımcılar Habername.com’un dünü, bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundular. Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt, Habername’nin hangi şartlarda yayın hayatına başladığını, ne tür zorluklarla yola devam ettiklerini anlattıktan sonra hedeflerinden de söz etti. Kısa vadede hedeflerinin, Türkiye’nin ilk 100 sitesi arasında yer almak olduğunu belirten Bozkurt, “Orta vadede hedefimiz Türkiye’nin ilk 50 sitesi arasında yer almaktır. Önümüzdeki iki yıl bu hedeflerimize ulaşmak için bir dizi atılım yaparak, okuyucularımıza daha ilgi çekici ve daha istifade edilebilir bir Habername sunacağız” dedi.

Başyazar Recep Koçak ise yaptığı konuşmada, “Habername’nin hedeflerine kısa sürede ulaşması için her birimiz daha fazla emek vermemiz, sosyal paylaşım sitelerinde linklerinin yayınlanması ve özel haber ve yazıların mail gruplarında sıkça yer almasının sağlanması gerekir” dedi.

Koçak, bir kısmı Habername’deki yazılarından oluşan “Gülyarası” isimli kitabını katılımcılar için imzalayarak hediye etti.

Bütün yazarların ve diğer katılımcıların tek tek “Daha güçlü bir Habername için ne yapmalıyız?” sorusuna cevap olabilecek teklif ve temennilerinin dile getirildiği toplantıda çok önemli fikirler ortaya çıktı.

Habername yazarları, geçen yıl küçük bir grup halinde gerçekleşen toplantının bu yıl daha fazla katılımla yapılmasından memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kahvaltılı buluşmanın sonunda katılımcılar, “Gelecek yıl okurlarımızın da katılabileceği daha kalabalık bir buluşma için hazırlıklara hemen başlanmalı” ortak temennisini Habername yöneticilerine ilettiler.

Etiketler :