Habername'den anlamlı buluşma!

Habername'den anlamlı buluşma!

Habername com yazarları ve çalışanları çok yoğun geçen bir yılın ardından İstanbul'da biraraya geldiler...

Habername.com’un  çalışanları ve yazarları Çamlıca Tepelerindeki Köşk Restaurant’a  bir araya geldi.  Dünya’nın bir çok ülkesinde yazar ve muhabiri olan ve tecrübeli bir kadroya sahip, internet medyasında iki yılı aşkın bir sürede doğru ve seviyeli haberlerle okurlarına ulaşan Habername’nin yazarları ve çalışanları, kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdiler.

Kahvaltıya, Amerika’dan Habername genel yayın yönetmeni Kemal Bozkurt, baş yazar Recep Koçak, İsveç’ten Atila Altuntaş, Habernamenin televizyoncu yazarı Sibel Üresin, Ahmet Türkan, Diş hekimi Abdulkerim Karaağaç, Cezmi Koç, Ulvi Sevecen, Regaip Albayrak, Eyüp Yıldırım, Sebahattin Bilgiç, Erol Battal, Yayın Danışmanı Mesut Doğan, Halit Taha Yaşa, Muhasebe Müdiresi Safinaz Bozkurt ve Habername sevenleri katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen ve ÇAY TV’nin de çekim yaptığı kahvaltıda, katılımcılar Habername.com’un dününü, bügününü, geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundular. Habername genel yayın yönetmeni Kemal Bozkurt, yazarlara ve çalışanlara teşekkür mahiyetinde hediyeler verirken, Başyazar Recep Koçak da Habername yazılarından derlenen yeni kitabını katılımcılara hediye etti.

 

 



 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :