Hacı Boydak gözyaşlarıyla ifade verdi

Hacı Boydak gözyaşlarıyla ifade verdi

Boydak Holding’in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ilk duruşmada oğlu için gözyaşı döktü.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yürütülen ancak katılımın yoğunluğu nedeniyle Konferans Salonunda görülen duruşmada ilk savunmayı, ‘terör örgütü yöneticiliği yapmak ve terör örgütünü finansman sağlamak’ suçlarından dolayı tutuklu bulunan Hacı Boydak yaptı.

Boydak, 2016 Mart ayına kadar yöneticiliğini yaptığı Boydak Eğitim ve Kültür Vakfındaki yardım ve bağışların yalnızca eğitim ve sağlık amacıyla yapıldığını, terör örgütüne finansman sağlamadıkları ileri sürdü.

OĞLU İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Terör örgütüne finans sağladığı gerekçesi ile tutuklu olan oğlu İlyas Boydak’ın değil, kendisinin Kimse Yok Mu derneğine yardımda bulunduğunu savundu. Gözyaşlarına engel olamayan Hacı Boydak, “Bana suç olarak isnat edilen bağışların neden yasal olarak bankalardan yapılmasına izin verilmiştir. Oğluma isnat edilen suçun da karşılığı yoktur. Kimse Yok Mu derneğine o parayı sırf Müslüman ülkelere kuyu açılması için ben bağışladım, oğlum İlyas değil. Oğlumun masumiyetinin ispatı adına bir baba olarak öncelikle bunun incelenmesini talep ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.