Hacı Sabancı Ferrari'siyle baba kıza çarptı

Hacı Sabancı Ferrari'siyle baba kıza çarptı

Hacı Sabancı'nın torunu ve Ömer Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı, İstanbul- Sarıyer'de kırmızı Ferrari'siyle motosikletli bir baba-kıza çarptı.

Olay, geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Hacı Sabancı, Ferrari marka aracını Kireçburnu Mahallesi Haydar Aliyev Caddesi'nde bulunan bir otoparkta park etti. Bir müddet sonra aracına geri dönen Sabancı, karşı yola geçmek için U dönüşü yaparken bir motosiklete çarptı.

Hacı Sabancı Ferrari'siyle baba kıza çarptı

BABA-KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, kaza sonucu yaralanan baba-kız, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Babanın sol ayağı kırılırken kızının ise sağ elinde zedelenme meydana geldi.

HACI SABANCI "BANA ÇARPTILAR, ARABAMDA HASAR VAR" DEDİ

Tarabya Polis Merkezi'ne götürülen baba ifadesine başvuruldu. İfadesinde, 13 yaşındaki kızıyla Sarıyer'de seyir halinde olduğunu, kırmızı renkli bir aracın hızla dönüş yaparak motosikletine çarptığını kaydetti. Çarpışma sonucu kızıyla yaralandıklarını belirten baba, şikâyetçi oldu Şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurulan ünlü işadamı ise aracıyla bir otoparktan çıktığını, karşı yola geçmek için U dönüşü yaptığını, motosikletin aracına çarpması sonucu aracın sağ tarafında hasar meydana geldiğini ve karşı tarafın hafif şekilde yaralandığını kaydetti.

POLİS HACI SABANCI'NIN HATALI OLDUĞUNU TESPİT ETTİ

Polis ekiplerince kazanın gerçekleştiği yerde yapılan incelemeler sonucu, Hacı Sabancı'nın U dönüşünün yasak olduğunu gösterir levhaya rağmen U dönüşü yaparak baba ve kızın yaralanmasına neden olduğu tespit edildi. Dosya savcılığa gönderildi. Savcılık da ünlü iş adamı hakkında soruşturma başlattı.

Hacı Sabancı Ferrari'siyle baba kıza çarptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.