Hacıosmanoğlu'nun hedefi Devler Ligi

Hacıosmanoğlu'nun hedefi Devler Ligi

Sezonun ilk yarısını 27 puanla 7. Sırada tamamlayan Trabzonspor'da Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu durumu Avrupa Ligi'ndeki mücadeleye bağladı.

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor, devre arasına 3 puanla girmesine karşın ligin ilk yarısını hedeflediği yerde tamamlayamadı. Bordo-mavililer ilk yarıyı, 17 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 27 puan toplayarak 7. sırada bitirdi.

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ilk yarıda kazanabilecekleri maçları kaybettiklerini belirterek, "Şans da bizden yana değildi" dedi.

Yoğun bir maç programını geride bıraktıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Avrupa kupaları maçlarıyla 30 maç oynadık. Bir takımın sezon boyunca oynayacağı maçları ilk yarı bitimine kadar bölümde hemen hemen oynadık.  Bunu mazeret olarak görmüyoruz ancak kolay değildi" dedi.

İkinci yarıda takıma takviyeler yapmak istediklerini ve bu konuda görüşmeler yaptıklarını anlatan Hacıosmanoğlu, "Puan olarak daha iyi bir yerde ilk yarıyı bitirebilirdik ancak ikinci yarı yapacağımız takviyelerle Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılma hakkı elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalaranı teknik heyet ile birlikte yürüttüklerini belirten Trabzonspor Başkanı, önemli isimlerle görüştüklerini söyledi ama isim vermedi.

Özellikle Avrupa Kupaları'nda başarılı bir performans gösterdiklerini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor, kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde kalarak gruptan çıkıp başarılı bir dönem geçirdi. Juventus karşısında da başarımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.