Hacısalihoğlu: Umarız çıkışımız sürer

Hacısalihoğlu: Umarız çıkışımız sürer

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, bordo-mavili camianın her maçını kazanmak istediğini vurgulayan Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu, "Ancak her maç 3 neticelidir." dedi.

Turkcell Süper Lig'de dün Denizlispor ile karşılaştıktan sonra, uçakta meydana gelen arıza nedeniyle geceyi Denizli'de geçiren Trabzonspor kafilesi, özel uçakla Trabzon'a geldi.

Aralarında Trabzon Valisi Recep Kızılcık, teknik direktör Şenol Güneş, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve futbolcular ile teknik ekibin yer aldığı bordo-mavili kafile, saat 12.20'de Trabzon Havalimanına indi.

Günü izinli olarak geçirecek Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak.

-ASBAŞKAN HACISALİHOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI-

Kulüp asbaşkanı Hacısalihoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Türk Hava Yolları'ndan (THY) kiraladıkları özel uçağın, 1,5 saatlik bir gecikmenin ardından İstanbul'dan Denizli'ye geldiğini belirterek, ''Uçağa yolcular alındıktan bir müddet sonra pilot anonsuyla teknik bir arızanın olduğu, düzeltilmeye çalışıldığı belirtildi. Bunun üzerine gerek futbolcularda gerek oradaki diğer yolcularda bir tedirginlik oldu. Trabzon'daki hava şartlarının da çok kötü olduğu bildirilince pilotun da 'isterseniz gitmeyebilirsiniz' önerisiyle kafile kalmaya karar verdi. Gece Denizli'de konakladık'' dedi.

Takımın Turkcell Süper Lig'deki durumunu değerlendiren Hacısalihoğlu, ''Çıkış var. Son 3 maçta galibiyet aldık. Umarız takım bundan sonraki maçlarda da galibiyet serisini sürdürür. Şimdi önümüzde iki önemli maç var. Ligde Fenerbahçe, kupada Galatasaray ile oynayacağız. Bunlarda arzu ettiği sonucu alırsa tabi çok önemli bir konuma gelir, ancak kazanılan sadece Denizlispor maçı var şu anda. 'Trabzonspor çok da önemli yol aldı' dememiz mümkün değil, ama 'bir yola girdi' dememiz mümkün'' diye konuştu.

-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI-

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, bordo-mavili camianın her maçını kazanmak istediğini vurgulayan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

''Fenerbahçe ile geçmişten kalan ezeli bir rekabetimiz var. Sportmence, dostça oynayıp galip gelmek en büyük arzumuz. Umarız böyle bir galibiyeti takımımız, teknik kadromuz seyirciye armağan eder. Ancak her maç 3 neticelidir. Özellikle bu yıl ligde görüyorsunuz, zayıf takım, kuvvetli takım olmadan çok enteresan sonuçlar oluyor. Biz de arzu ediyoruz ki galibiyetle bu çıkışımızı sürdürürüz.''

Hacısalihoğlu, devre arası transfer konusunda şimdilik belirlenmiş bir isim olmadığını kaydederek, ''Görüşmeler, izleme raporları değerlendiriliyor. Tabi nihai kararı Şenol Hoca'nın görüşü ve yönetimin bu konudaki ekonomik imkanları belirleyecektir. Şayet bunlar çakışırsa devre arası oyuncu katılabilir, ama şartlar oluşursa, uygun bir oyuncu bulunursa'' dedi.

Gazetecilerin, ''kadroya girmekte zorlanan Engin ve Sylva'nın durumuyla ilgili'' sorusu üzerine Hacısalihoğlu, ''Şu anda değerlendirmeler yapılıyor, görüşmeler yapılıyor, yalnız onlarla değil, tüm kadroyla ilgili. Tabi ki bir çözüm yolu bulup kadroda tutulması en önemli hedef. Ancak sürpriz bir netice de olursa bu takımların normal işleyişindeki bir hadisedir. O konuda şu anda verilmiş bir karar ya da kesinleşmiş bir şey yok. Asıl önemli olan onları takıma kazandırmak'' yanıtını verdi.

Etiketler :