Hakan Şükür yine ofsayttan gol atma peşinde

Hakan Şükür yine ofsayttan gol atma peşinde

Galatasaray ve A Milli Futbol takımının eski futbolcusu, şimdilerin ise vekil eskisi Hakan Şükür, akıllara zarar bir tweet attı. Pensilvanya'ya yakınlığı ile bilinen Hakan Şükür, Bodrum'da yaşanan insanlık dramından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın s

ESED DİYE BİR KATİL VAR BİLDİN Mİ?

Suriye'de yıllardır kendi halkına zülmeden, terör estiren ve 250 binde fazla insanın ölümüne neden olan eli kanlı Esed rejimine tek söz edemeyen topçu Şükür, en kolayını seçip Erdoğan'ı hedef aldı. Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki şiddetten kaçan binlerce insan Akdeniz ölürken, bunun sorumlusunu aramayan Şükür, Ege'deki insanlık dramının asıl faili Esed görmeyip, Erdoğan'a ithamda bulundu. Şükür, sosyal medya aracılığıyla Ege'de boğulan 11 kişinin sorumlusu olarak üstü kapalı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gösterdi.

 

 

HANGİ ÜLKE 2 MİLYON SURİYELİ BARINDIRIYOR

Yanıbaşımızdaki komşu ülkeye ateş düştüğünde sınırlarını açıp, ölümden kaçanlara ev sahipliğini hangi ülkenin yaptığını hatırlayamayan Hakan Şükür, "Ancak bu kadar cehalet ancak ilimle mümkündür" sözüne nazire, "Ancak bu kadar körlük, okyanus ötesinde olur" dedirtti.

 

NE OLMUŞTU?

Katil Esed'in varil bombalarından kaçan Suriyeli göçmenlerin umuda yolculuğu Bodrum'da drama dönüştü. Botları patlayan Suriyeli göçmenlerden 11'i hayatını kaybetti. İşte o facidan bir kare yürekleri dağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.