Hakem Serkan Çınar'ın Terim'le ilgili raporu

Hakem Serkan Çınar'ın Terim'le ilgili raporu

İşte hakem raporunun TERİM'İ YAKAN BÖLÜMÜ.. EN AZ 4 MAÇ.. en çok ise..

Galatasaray'ın Orduspor'u 4-2'lik skorla geçtiği gergin maçın yankıları hala devam ediyor. Hakem Serkan Çınar'ın tribüne gönderdiği Fatih Terim'in önceden de bulunan fakat ertelenen cezası da gündeme gelince gözler hakem raporuna çevrilmişti. Hürriyet'ten Ali Naci Küçük, hakem Serkan Çınar'ın dün Galatasaray'a ulaşan raporundaki Terim'le ilgili bölümü açıkladı.

"SİZE O ZEVKİ TATTIRMAYACAĞIM"

Buna görekarşılaşmanın orta hakemi Çınar, G.Saray Teknik Direktörü Terim'le ilgili şunları yazdı:

"Bana, 'İkinci yarıyı daha rezil yönetin' dedi. Alkışladı. 'Size o rapora küfür etti yazma zevkini tattırmayacağım' dedi."

İŞTE İHTİMALLER

Fatih Terim'in bu eylemi disiplin talimatının 36. maddesi yani 'Sportmenliğe aykırı hareket' kapsamında değerlendirilebilir. Bu ihtimal halinde Fatih Terim 1 ila 3 maç arasında ceza alacak.

42. MADDEYE GÖRE TOPLAM ASGARİ 3 MAÇ

Ancak PFDK, Fatih Terim'in bu eylemi ve sözlerini 42. maddeye göre yargılar Terim sözlerinden ötürü asgari 3 maç ceza alacak.

Ve bu takdirde 42. maddeye göre hakaret eyleminde ceza alması ile birlikte Fatih Terim'in geçen sene ertelenen 2 maçlık cezayı çekmesi gündeme gelecek. Yani Fatih Terim, G.Saray takımına tam 5 maç kenardan taktik veremeyecek.

EN AZ 4 MAÇ

51. maddeye göre de 'Teknik adamların tribüne gönderildiklerinden itibaren idari tedbirli sayılmalarına' rağmen Terim'in bu ihlalleri yapması, tecrübeli çalıştırıcıyı en az 4 maç cezayla karşı karşıya bıraktı. Çünkü Disiplin Kurulu Talimatı'nın 51. maddesi, 'İdari tedbire uymayan teknik adamlara verilecek olan ceza 4 ila 12 maç arasındadır' şeklinde. Yani Fatih Terim'in en az 4 maç ceza alması muhtemel gözüküyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.