Halk TV seyirciyi kandırıyor mu?

Halk TV seyirciyi kandırıyor mu?

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, akıl ve mantık kurallarını alt-üst edecek şekilde önce İstanbul sonra da İzmir'den yayına bağlandı.

Gezi Parkı olaylarında gerek hükümet kanadından gerekse İstanbul ValisiHüseyin Avni Mutlu medyada çıkan yalan-yanlış haberlerden dert yandı. Bunun son örneği Gezi Parkı olayları esnasında tahrik edici yayınlar yapan Halk TV ekranlarında yaşandı.

ATİLLA SERTEL 17:49'DA İSTANBUL'DA

Haber 7'nin bugün internet sitesinde yayınladığı haberine göreGezi Parkı olaylarını değerlendirmek üzere Halk TV'ye telefonla canlı bağlanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, 17:49'da Şişli'deki Halaskargazi Caddesi'nde meydana gelen olayları aktardı. Polisin sert müdahalesinden dert yanan Sertel, bu olaylardan bahsederken kullandığı provoke edici sözler dikkatlerden kaçmadı.

ATİLLA SERTEL 17:55'TE İZMİR'DE

Aynı Atilla Sertel bu kez, İstanbul'daki bilgi aktarımından yaklaşık 5 dakika sonra bu kez İzmir'deymiş gibi tekrar telefonla Halk TV'nin canlı yayınına bağlandı. Sertel, programın sunucusu Lale Ozan Arslan'a bu kez de İzmir'de olduğunu söyledi. Sertel'in bu sözleri söylerken saatler 17:55'i gösteriyordu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.