Halkbank'tan müthiş bir fırsat

Halkbank'tan müthiş bir fırsat

Halkbank'tan tam size göre bir fırsat. Artık küçük yatırımlarınız gelecekte büyüyecek yüzünüz Halkbank'la gülecek!

Halkbank, küçük tasarruf sahiplerinin birikimlerinin değerlendirilmesine yönelik yeni Birikimli Mevduat Hesabı ürününü hizmete sundu. 5 ila 10 yıl arasında değişen vade seçeneğine sahip Birikimli Mevduat Hesabı’nın taksitleri her ay ya da 3 ayda bir ödeniyor.

Değişken faizli Halkbank Birikimli Mevduat Hesabı’na, açılış tutarı ve her taksiti valör tarihleri itibariyle geçerli olan özel faiz oranı uygulanıyor. Birikimli Mevduat Hesabı sahipleri, 1 yıllık dönem sonunda, ihtiyaç duydukları takdirde, hesaplarındaki faiz getirisini kullanma şansına da sahip oluyor. 50 TL ve üzerindeki taksit ödemeleri ise müşterilerin şubelere gitmesine gerek kalmadan kredi kartı veya vadesiz hesaptan otomatik ödeme talimatı ile yapılabiliyor.

Halkbank’ın, bankacılık sektöründeki 71 yıllık deneyim ve birikimiyle, müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm oluşturan özel ve kazançlı ürünlere imza attığını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru şunları ifade etti:

Halkbank olarak Birikimli Mevduat Hesabı ürünümüzle küçük mevduat sahipleri için hem kendilerinin hem de ailelerinin geleceğini güvence altına alacakları bir fırsat yaratıyoruz. Bu ürünümüzle, küçük yatırımcılarımızın yalnızca Türk Lirası değil, Euro ve USD cinsinden birikimlerini de değerlendirebiliyoruz. Birikimli Mevduat Hesabı, en az 5 en fazla 10 yıl vadede günün şartlarına göre değişen özel faiz oranı ile büyüyor. Müşterilerimize, Birikimli Mevduat Hesabı’nın taksit tutarı ve ödeme şeklinde isteğe bağlı esneklik imkânı da sunuyoruz. Özellikle çocuklarımızın geleceğine yönelik birikimlerin değerlendirilmesinde önemli kazançlar sağlayacak bu ürünümüzün hizmete sunulması için en uygun zamanın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız bu gün olacağını düşündük.”

Etiketler :