Hamas, Tel Aviv'i vurdu!

Hamas, Tel Aviv'i vurdu!

Gazze'den atılan füzeler, İsrail'in başkenti Tel Aviv'e düştü.

İsrail 'in Gazze'ye yönelik saldırılarına, Gazze'deki İzzettin Kassam, Nasır ve Kudüs tugayları tarafından füze ile karşılık veriliyor. İsrail, Hamas 'ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugaylarıtarafından Tel Aviv 'e bugün 2 füze atıldığını duyurdu. Yetkililer, Filistin lilerin attığı füzeler sonucu herhangi bir ölü veya yaralı olmadığını açıkladı. Füzelerinin atılmasından sonra, bölge halkı sığınak tünellerine girdi.

Dün akşam da benzer bir saldırı sebebiyle Tel Aviv'deki İsrail Savunma Bakanlığı binası boşaltılmıştı. Tel Aviv, 1991 Körfez Savaşı'ndan beri bir roket saldırısına sahne olmamıştı.

PARLAMENTOYA DA FÜZE


Bu arada, Gazze'deki Hamas Hareketi'nin askeri kanadı İzzeddin el- Kassam Tugayları, İsrail'in Kudüs'teki Parlamentosu Knesset'e uzun menzilli füze fırlattığını açıkladı. Kassam Tugaylarından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına karşılık, Kudüs'teki Parlamentosu Knesset'e de füze fırlatıldığı bildirildi.

MOSSAD AJANLARINA İNFAZ

Öte yandan, İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail istihbarat örgütü Mossad'ın önemli ajanlarını infaz ettiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Mücahitlerimiz Mossad için çalıştığı anlaşılan ajanları infaz etti" ifadelerine yer verildi. Filistin İçişleri Bakanlığı yetkilileri daha önce, emniyet birimlerinin Filistinli direnişçilerin yerleşim merkezlerinde bazı şüphelileri tutukladığını bildirmişti.

AJANSLAR

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.