Golün bedeli 17 milyon euro

Golün bedeli 17 milyon euro

Hamit'e, 2 milyon 850 bin garanti, maç başına da 17 bin 500 Euro teklif edildi. 4 yıllık sözleşme önerilen milli futbolcunun bonservisiyle birlikte F.Bahçe'ye maliyeti 17 milyon Euro'yu bulacak

Fenerbahçe taraftarı, yönetimin Galatasaray'a transferde "Altıngol" atmasını bekliyor. Fatih Terim'in alınmasını çok istediği, G.Saray'ın hem futbolcu hem de kulübü Real Madrid'le görüştüğü Hamit Altıntop'un F.Bahçe'ye imza atması, yeni sezon öncesi iki takım arasındaki rekabeti de farklı bir boyuta taşıyacak.

YÜZDE 51 F.BAHÇE
F.Bahçe, Hamit Altıntop için tüm imkanlarını seferber etti. Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 yıldır transfer etmek istediği ve 3 yıl önce özel olarak Almanya'ya giderek görüştüğü oyuncu konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. Hem Real Madrid hem de Hamit'le temaslarda bulunan sarı-lacivertliler bu transferde G.Saray'ın bir adım önünde yer alıyor.

MİLAN DA TALİP
Sarı-Lacivertliler'in Hamit'e, Dirk Kuyt ile yaptıkları sözleşmede yazan rakam olan 2 milyon 850 bin Euro'yu önerdiği maç başına da 17 bin 500 Euro teklif edildiği öğrenildi. Hamit'in toplam maliyeti bonservis bedeliyle birlikte 17 milyon Euro'yu bulacak. Hamit'in Fenerbahçe'nin dört yıllık sözleşme teklifine olumlu yanıt verdiği, ancak Avrupa'dan gelen tüm teklifleri toplayıp ona göre son kararı vermek istediği bildirildi. Milli futbolcunun talipleri arasında Milan kulübü de bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.