Hamzaoğlu: Bu bir milattır

Hamzaoğlu: Bu bir milattır

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

Sarı kırmızılı takımın hocası Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok için kulübüyle görüşmelerde bulunacaklarını ifade etti.

Fatih Terim'in düzenlediği toplantıdaki sözlerine destek verdiğini söyleyen Hamzaoğlu, herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini ifade etti.

İşte Hamzaoğlu'nun yaptığı açıklamalar;

"Fatih hoca bugün içinde bulunduğunuz durumun tüm gerçekliğini ortaya serdi. Herkes bunu biliyor ancak dillendiremiyordu."

"Bir şeyileri geliştirmek istiyorsak nerede oldğumuzu bilmemiz gerekiyordu. Umarım artık bunu bilerek hareket ederiz. Bu bir milattır, balşangıçtır. Herkesin bir şeyler yapması gerekcek."

"BİZİM EVDE OTURURKEN..."

"Fatih hoca bunu Galatasaray'a ilk geldiği zamanlarda da dile getiriyordu. Bizim evde otururken Hakan'a, 'Yurtdışından teklif varsa gidin, bana teklif gelse hemen giderim" diyordu. Bunu hiç oyuncu göndermediğimiz zamanlar söylüyordu Fatih hoca."

"Şu dönemde maalesef hocanın söylediği gibi bir tek Arda var. Oyuncu sayısını hocalarla da birleştirip arttırmamız gerekiyor."

"ALTYAPI OLMAZSA ÜST YAPI..."

"Yöneticilerin başkanların altyapıya bakış açılarını biliyoruz. Birçok kulüp altyapıları kaldıralım dense kabul ederler. Bilinmeyen bir şey var. Onlar olmazsa üst yapılar asla yaşayamaz. Altyapılar çok önemli bizim için. Gerekli değeri vermeliyiz."

"Uğur Demirok listemizde. Akhisar'la önce görüşeceğiz. Ne şekilde transfer edebiliriz onu görüşeceğiz. Başka alternatiflerimiz de var. Görüşmelerden sonra kesin karar verilecek."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.