Hanefi Avcı'dan mahkemeye dilekçe

Hanefi Avcı'dan mahkemeye dilekçe

FETÖ'nün kitabını yazan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın, eski Zonguldak Emniyet Müdürü için mahkemeye dilekçe yazdığı ortaya çıktı.

Darbe girişiminin başarılı olması durumunda sıkıyönetim valisi olacağı iddia edilen eski Zonguldak Emniyet Müdürü Sazak, ‘silahlı terör örgütüne üye olma’, ‘Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme’, ‘Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılandığı davada önceki gün adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Hanefi Avcı'dan mahkemeye dilekçe

AVCI'DAN MAHKEMEYE DİLEKÇE

Hürriyet'ten Toygun Atilla'nın haberine göre FETÖ kumpasları ile tutuklanan ve 3 yıl 9 ay tutuklu kalan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ise Sazak’ın yargılandığı mahkemeye dilekçeyle başvurdu.

"HAKSIZLIĞA UĞRADIĞI KANAATİNDEYİM"

Avcı, dilekçesinde özetle şöyle dedi: “Seyfi Sazak devletin yasalarına bağlı, hukuka inanan biri. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) olarak tanımlanan bu grupla bir alakasını görmedim. Sazak’ın FETÖ mensubu olmadığı, haksızlığa uğradığı kanaatindeyim.”

Hanefi Avcı'dan mahkemeye dilekçe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.