HAS Parti'den Akaydın'a: Yetti Gari Hoca!

HAS Parti'den Akaydın'a: Yetti Gari Hoca!

ANTALYA- Has Parti, Akaydın'ın vaatlerini yerine getirmesini internetle hatırlatacak.

HAS Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın vaatlerini internetten hatırlatarak, sözünü tutmasını isteyecek.

HAS Parti Antalya İl Başkanı Ali Aktaş, Akaydın'ın, seçilmeden önce vatandaşlara çok sayıda vaatte bulunduğunu, bunları hatırlatmak için 'www.yettigarihoca.com' isimli internet sitesini kurduğunu açıkladı. Aktaş, Akaydın'ın, şu ana kadar hiçbir sözünde durmadığını savundu.

Yerel seçimlerin yapıldığı 29 Mart'a kadar il ve ilçe belediye başkanlarına karne notu vermeye hazırlanan HAS Parti Antalya İl Başkanı Ali Aktaş, ilk basın toplantısını yaptı. Aktaş, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın, 29 Mart 2009 yerel seçimler öncesi 'Yaparsa Hoca Yapar' sloganıyla vatandaşlara verdiği sözleri hatırlattı.

Şu ana kadar Akaydın'ın seçim kitapçığında yazan hiç bir vaadin yerine gelmediğini savunan Aktaş, vatandaşlara bu sözleri unutturmamak için de internet sitesi kurduklarını açıkladı. Akaydın'ın seçim kitapçığındaki vaatleri 'masal tadında seçim vaatleri' olarak nitelendiren Aktaş, internet sitesinin neden www.yettigarihoca.com belirterek, şöyle dedi:

"Sayın Akaydın, 2 yıllık süreç içersinde seçimlerden önce verdiği sözlerin hiç birisini tutmadı. Bir kitap dolusu vaat sunan Akaydın, bunların hiçbirisini yerine getirmediği gibi proje bile ortaya koyamadı. Akaydın, 2 yıllık performansına bakıldığında halktan aldığı vekaleti kötüye kullandığı ve emaneti savsakladığı görülmüştür. Bu nedenle ve geçen yeterli zamanı da gözeterek Sayın Akaydın'ın, 'Yaparsa Hoca Yapar' sloganına karşılık HAS Parti olarak Antalya eski şivesiyle 'Yetti Gari Hoca' diyoruz."

Kurdukları internet sitesinin yapım aşamasında olduğunu ifade eden Aktaş, tamamlandıktan sonra vatandaşların buraya girerek Akaydın'ın seçim kitapçığını inleyebileceklerini söyledi. Aktaş, vatandaşların internet sitesi üzerinden Akaydın'la ilgili düşüncelerini de yazma fırsatı yakalayacaklarını söyledi.

Aktaş, 29 Mart'a kadar Akaydın'ın verdiği sözleri sürekli olarak hatırlatacaklarını ifade etti. Aktaş, bundan sonra esprili basın toplantıları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Akaydın'ın, vatandaşlara 'Kepez ilçesinden şehir merkezine metro hattı yapacağız' vaadini de gerçekleştirmediğini hatırlatan Aktaş, bunu eleştirmek için şehir merkezinde partililerle birlikte metro arayacaklarını belirtti.

CİHAN

Etiketler :