Hasan Kaçan, Aydın Doğan, Özkök ve Arman'a dava açıyor

Hasan Kaçan, Aydın Doğan, Özkök ve Arman'a dava açıyor

Hasan Kaçan, 1995 yılında kardeşine doktor raporu olmasına rağmen tecavüzcü ve canavar diyerek medya linci uygulayan Aydın Doğan, Ertuğrul Özkök, Ayşe Arman, Hürriyet, Milliyet ve Sabah gazetelerine dava açacağını açıkladı.

eçtiğimiz hafta Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar Metin Kaçan'ın abisi Hasan Kaçan, 1995 yılında kardeşine medya linci uygulayan Aydın Doğan, Ertuğrul Özkök, Ayşe Arman, Hürriyet, Milliyet ve Sabah gazetelerine dava açacağını söyledi.

Dava açacağını twitterdan duyuran Hasan Kaçan, "Meto'nun katilleri, başta 'aydın d' olmak üzere, 'ertuğrul ö', 'ayşe a' ve o dönemin Milliyet, Sabah, vs için suç duyurusunda bulunacağım." dedi. 

Açacağı davanın şimdiye kadar infaz ettiklerini ileri sürdüğü Ahmet Kaya başta olmak üzere tüm mazlum kurbanlar için örnek dava olacağını kaydeden Hasan Kaçan, "35 yıl mizahçılık yaptım. Bir ev bir arabam var. Gerekirse satıp, bu katillerin peşini bırakmayacağım." dedi.
 
"DÜNYA BİR LEŞTİR, SAHİBİ KÖPEKLERDİR"
 
Suç duyurusunda bulunacağını twitterdan duyuran Hasan Kaçan, "Meto, neydi o en çok sevdiğimiz söz.. 'Dünya bir leştir, talibi köpeklerdir. Meto, sakın çıkma o sudan. daha, etini yemeye doymayan çok sırtlan var... Sakın çıkma kardeşim... Her geçen gün alsınlar günahını. Sakın ha..." diyerek öfkesini yansıttı.
 
ROTAHABER / ÖZEL
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.