Sanatçı Hasibe TEMİZ’in “En Derinden” isimli albümü çıktı!

Sanatçı Hasibe TEMİZ’in “En Derinden” isimli albümü çıktı!

Merkezi Ankara’da bulunan Kansere Gülümse Derneği ile Aile İçi iletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi Sanatçı Hasibe TEMİZ’in uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘’EN DERİNDEN’’ isimli türkü albümünün tanıtım gecesi yapıldı.

Albüm gelirinin bir kısmını Kansere Gülümse Derneği aracılığı ile kanser hasta ve hasta yakınlarına bağışlayacak olan sanatçının 25 Mart 2018 Pazar akşamı Ankara Kızılay Hotel Mola'da yapılan albüm tanıtım gecesinin sunuculuğu Türkiye Kültür Sanat Platformu Başkanı Eğitimci-yazar Sultan ÖZATEŞ üstlendi.

 

Açılış ve takdiminden sonra söz alan Hasibe TEMİZ konuşmasında:

“Her eserin, her yapıtın meydana gelmesinde büyük emek ve titizlik gösterildiği gibi albümümün hazırlık, düzenlenmesi ve parça seçimleri sırasında da değerli hocam ve saz arkadaşlarım ile itina ve özenle çalışmış bulunmaktayız. Tanıtım gecemizde, bizleri onurlandıran, Konfederasyon Başkanlarıma, STK Başkanlarıma, Koro şefime, güzel sunucumuza, çalışma ve koro arkadaşlarımıza, saz arkadaşlarıma, basınımıza, salonumuzu doldurduğunuz ve beni yalnız bırakmadığınız için siz sevgili misafirlerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Ne kadar yorgun olsam da dün akşam gösterdiğiniz sevgi ve teveccühten sonra sevenlerim bu kadar çok olması beni daha da onure etmiştir şeklinde konuştu.” dedi.

 

“Gecede söz alan STK Başkanları da görüş ve düşüncelerini belirttikten sonra sanatçı Hasibe Temiz’i kutladıktan sonra, bundan sonra da kendisine destek vereceklerini dile getirmişlerdir. Hasibe TEMİZ, Kansere Gülümse Derneği’nin Kansere hasta ve Hasta yakınları için yaptığı etkinliklerde hem Yönetim Kurulu Üyesi, hem de sanatçı kimliği ile katılım sağlamakta, kanser hasta ve hasta yakınlarına moral ve motivasyon sağlamak için konser vermektedir. Nitekim sanatçı Hasibe TEMİZ tanıtım gecesinde albümünün satışından elde edilecek gelirinin bir kısmını Dernek aracılığı ile kanser hasta ve hasta yakınlarına bağışlayacağını ifade etmiştir.

Kansere Gülümse Derneği Başkanı Selahatin KAPLAN, özenle seçilen türkülerden oluşan bu albümden alarak kanser hasta ve hasta yakınlarına destek olan ve olacak olan duyarlı yüreklere teşekkür ettiğini dile getirdi.

Albüme ulaşmak ve destek olmak isteyenler sanatçı Hasibe TEMİZ’e, Kansere Gülümse Derneği Başkanı Selahattin KAPLAN’ın ve Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Başkanı Zeynep GÖKTAŞ’a gerek sosyal medya hesaplarından gerekse dernek iletişim numaralarıyla ulaşabilecekler.

 

Haber: Fatma ÇETİN KABADAYI

Kansere Gülümse Derneği ve Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Balıkesir İl Temsilcisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.