Hafta sonu sonu havalar nasıl olacak?

Hafta sonu sonu havalar nasıl olacak?

5 gündür etkisini sürdüren soğuk ve yağışlı hava yavaş yavaş etkisini kaybediyor. Peki soğuk havanın ardından yurt genelinde nasıl bir hava olacak? Meterolojiden son tahminler;

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün Güler, ''Bir süredir mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları, bugünden itibaren 6 ile 8 derece artarak, mevsim normalleri civarına yükselecek'' dedi.

AA muhabirinin görüştüğü Güler, bir süredir devam eden karlı ve soğuk havanın kenti terk edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

''İstanbul'da bugün sabah en düşük hava sıcaklığı eksi 1-2 derece oldu. Bugün hava parçalı çok bulutlu, en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olarak beklenmektedir. Öğle saatlerinde, Çatalca ve Silivri çevresinde hafif yağmur bekleniyor.

Bir süredir mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları, bugünden itibaren 6 ile 8 derece artarak, mevsim normalleri civarına yükselecek.

Yarın havanın, parçalı bulutlu, en düşük 4 en yüksek 9 derece, pazar günü yine parçalı bulutlu en düşük 4 en yüksek 10 derece, pazartesi günü parçalı bulutlu en düşük 3 en yüksek 10 derece, salı günü ise çok bulutlu ve yağmurlu en düşük 3 en yüksek ise 7 derece olacağı tahmin ediliyor.
 

Salı gününden itibaren İstanbul'un yeniden yağışlı bir havanın etkisine girmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren ise hava sıcaklığının hissedilir şekilde tekrar düşeceği tahmin ediliyor.''
3 Şub, Cuma4 Şub, Cumartesi
5 Şub, Pazar6 Şub, Pazartesi
7 Şub, Salı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.