Hava sıcaklıkları düşecek yağış geliyor!

Hava sıcaklıkları düşecek yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, artan hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren azalacağını duyurdu. İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu ve yurt genelindeki yağış haritası haberimizin devamında.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba ve Perşembe artacak olan hava sıcaklığının Cuma günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacağını belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Çarşamba ve Perşembe günleri güneyli rüzgarlarla daha da artacağı ve yer yer mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerine çıkmasının beklendiğini açıkladı.

Cuma günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte Marmara'dan başlayarak hissedilir derece azalacak olan hava sıcaklığının, hafta sonu kuzey, batı ve iç kesimlerde de azalarak mevsim normallerinin altına ineceği tahmin edildiği belirtildi.

İstanbul: Hava sıcaklıkları 17'e dereceye kadar yükselecek. Cuma günü ise en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olacak. İstanbul'da Cuma günü sağanak yağış, Cumartesi günü ise karla karışık yağmur bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.