Her 2 kişiden 1'i kanser olacak!

Her 2 kişiden 1'i kanser olacak!

Profesör Erkan Topuz'un yaptığı açıklamalar yürek hoplattı. Dünyanın sonunu kanser getirecek.

İNTERNETHABER- A Haber’de Deşifre Programı’na konuk olan Profesör Doktor Erkan Topuz, GDO'lu ürünlerle dünyanın dünya savaşından beter günler yaşayacağını söyledi. Profesörün dediğine göre her 2 kişiden 1'i kanser olacak.

 


YUMURTAYI ASLA KATI PİŞİRMEYİN

Yumurtayı sakın katı olarak pişirmeyin. Katı olarak pişirilince kanserojen madde birikiyor. Rafadan veya çok az pişmiş yiyin.

Dolaşan ve kümesinde horoz olan tavuğun yumurtasında Omega 3 zengin.

Omega 3 ise yaşamın mucizesi. Faydası saymakla bitmiyor.

KIRMIZI ET YERİNE BALIK

Kırmızı et yerine balık ve dolaşan kümes hayvanları tüketin! Özellikle hindi tavsiye ediliyor.

Omega 3 balıkta en yüksek olan gıdadır. Ancak haftada sadece 1 kez tüketilmeli. Fazlası yenmemeli.

KILÇIĞI MUCİZE

Balığın kılçığı çok faydalı. Menapoza giren, kemik hastası olanlar kılçıkları çöpe atmayıp, tülbent içinde yemeğin içine sarkıtıp yemekle pişirsinler ve yemeği yesinler. Çünkü kemiğinde büyük fayda var.

KANSERİ ÖNLÜYOR

Balıktaki Omega 3 kemiği güçlendiriyor. Meme, mide, prostat kanserinde ve hatta sigara içenlerde yüzde 5 oranında koruma sağlıyor.

HANGİ BALIKLAR YENMELİ?

Dip balıklarında civa büyük miktarda var. Mezgit, kalkan gibi dip balıklarını ayda ya da 15 günde bir yiyin. Devamlı yemeyin.

Ama hamsi, palamut, lüfer, uskumru, kolyoz gibi bütün yüzey balıklarını sınırsız yiyebilirsiniz.

AĞZINIZA SÜRMEYİN!

Marmara, Ege, Karadeniz'den dipten istiridye, midye, karides ağzınıza sürmeyin! Bu canlılar denizin dibindeki zehiri içinden geçiriyor.

Canlı yayına konuk olan Türkiye’nin kanser tedavisi konusunda otorite ismi Prof.Dr Erkan Topuz, şok açıklamalarda bulundu..

Prof. Dr Topuz, günümüzde işlenmiş gıdalar ve yanlış beslenmenin kanserin başlıca nedenleri arasında yer aldığını belirtirken, “Böyle giderse Türkiye’de 5 yıl içinde her iki kişiden biri kanser olacak” dedi.

DÜNYA HAPI YUTTU:
2 KİŞİDEN 1'İ KANSER OLACAK


GDO'lu ürünlerle ilgili Fransızların yaptığı çalışmaya göre kanserde patlama tespit edildi. Kanser vakaları yüzde 80 gibi inanılmaz bir artış gösterdi.

GDO'lu ürünlerle ilgili 2 çalışma olduğunu belirten Profesör Topuz, "Eğer hakikaten bu doğru çıkarsa o zaman dünya uçurumdan düşmeye başlayacak. Yani 250 milyon kişi 2015 yılında kansere yakalanacaksa, bu 750 milyon kişi kansere yakalanacak. Sayı inanılmaz artacak.

2 çalışma var ikisi de kansorajen. Bu çalışmalar 10-15 taneye çıktığında dünya hapı yutmuştur demektir. Bu sefer kanser artışı 10 katına çıkacak. Şimdi 4 kişiden 1 kişi kansere yakalanırken o zaman 2 kişiden 1 kişi kansere yakalanacak. İnşallah olmaz ama gidişat öyle değil."

MISIR YİYEN HAYVAN ÖLÜM SAÇIYOR

Profesör Topuz'un aktardığına göre GDO olması gerekmiyor bile... Mısır ile beslenen bütün hayvanlar kanser tehlikesi yayıyor. Zira mısır ile beslenen hayvanda Omega 6 fırlıyor. Omega 6 ise kanser yapıyor.

*Mısırla beslenen büyükbaş hayvanlarda Omega 6 (kansorejen) sekiz ile 10 kat daha fazla... GDO'lu mısırla beslenen hayvanlarda ise Omega 6 20 kat daha fazla olacak. O zaman mahvolduk demektir.

*Hazır yemlerde dioksin bulundu. Bu da yüzde yüz kansorejen. Sucuk, sosis, salamda bulunuyor.

*Bütün yiyeceklere dolaylı olarak GDO giriyor.

DÜNYA SAVAŞINDAN BETER

GDO ile ilgili yapılan araştırmalar gerçek çıkarsa o zaman felaketin tam ucundayız demektir. Dünya savaşından çok daha beter.

Omega 6 ile beslenen hayvanlardan yapılan sucuk, sosis, salam

SOSİS FELAKETİ

*Ayda 12 tane sosis yiyen çocuklarda lösemi riski 5 kat fazla
*Haftada 1 sosis yiyen çocuklarda beyin tümörü riski 2 kat fazla
*Haftada 2 sosis yemek ise kanser riski oranını 3'e katlıyor.

SALAM : En tehlikelisi ise salam. Çünkü pişirilmeden yeniliyor. İçinde her türlü mahlukat var. Hamile kadınlarda ise daha kötü. Çünkü çocuğa geçiyor.

JAMBON, PASTIRMA, SUCUK : Bunları yiyen çocuklarda kanser riski 3 kat fazla...



Kaynak : http://www.internethaber.com/prof.dr-erkan-topuz-kanser-gdo-tehlikesi-ve-omega-6-hangi-baliklar-yenmeli-kanse-470421h.htm#ixzz29tC7jPy1 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.