Heyecanla Beklenen Gerilim: 'Paranoya' Filmi Sonbaharda Vizyona Girmesi Planlanıyor

Heyecanla Beklenen Gerilim: 'Paranoya' Filmi Sonbaharda Vizyona Girmesi Planlanıyor

"Paranoya" filminin sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor

"Paranoya" filminin ekibi ve oyuncuları bir araya geldi.

İBB Beyoğlu Sineması'nda gerçekleştirilen basın toplantısına katılan yazar Ahmet Ümit, filme ilişkin yaptığı açıklamada, "Günümüz insanının iki duygusu var, bir tanesi sıkılmak, diğeri ise paranoya. Biz sıkılma kısmını atladık. Paranoya kısmını anlatacağız." dedi.

Ümit, herkesin içinde paranoya duygusu olduğunu kaydederek, "Belki de dozunda olursa paranoya hayatın tadı tuzu aslında. Paranoya olmadan da bütün o sıkıntıyla yaşanmıyor. Polisiye romanın hikayesi, bu paranoya üzerine kurulmuştur zaten. Ben ekmeği oradan kazanıyorum." ifadesini kullandı.

Hem dünyayı ve çağı eleştiren hem de insanın duygularını anlatan bir film olacağını kaydeden Ümit, şunları aktardı:

"Bu polisiye bir film değil. Polisiye ögeleri var fakat bir kara güldürü. Biliyorsunuz paranoya üzerine çok fazla film yapılmıştır ve çok dehşetli, gerilimli, kanlı, ürkütücü filmlerdir ama bizim filmimiz tatlı, gülümseten, bir yandan komedisi olan ama bir yandan eleştiren bir film olacak."

- "Senaryoyu mekanları görerek çıkardık"

Yönetmen Cengiz Özkarabekir, 4 yılda tamamladıkları senaryoyu mekanlara göre şekillendirdiklerini ve mekanlar üzerinde çok çalıştıklarını vurguladı.

Beş kişilik bir ekiple senaryoyu hazırladıklarının altını çizen Özkarabekir, "Toplantılar neticesinde böyle bir hikaye ortaya çıktı. Film bir kahkaha filmi değil, açık söyleyeyim. Derdi olan bir film ama kendi içinde ciddi, güzel, mizahı olan bir film Bu sonbaharda da vizyonda olmasını planlıyoruz."

Oyuncu Bülent Şakrak, ekibe dahil olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Mutlu, heyecanlı olduğum, bir an evvel setini beklediğim, 'Artık sahaya inelim.' dediğim bir iş bu." diye konuştu.

Oyuncu Ege Kökenli, çekimlerin bir bölümünün memleketi, Kırklareli'nin ilçesi Lüleburgaz'da yapılmasından dolayı heyecanlı olduğunu aktarırken, oyuncu Ayşen İnci ise senaryoyu çok sevdiğini, ekibin de son derece güzel olduğunu ve ortaya güzel bir iş çıkacağına inandığını söyledi.

Oyuncu Onur Buldu, senaryo geldiğinde çok heyecanlandığını belirterek, "Acaba yapabilir miyim diye hissedeceğim bir senaryo olunca, çok heyecanlanıyor, hemen üstüne atlıyorum. Öyle bir senaryo bu da. Beni korkutan bir rol ama çok güzel yazılmış. O yüzden ben de elimden geleni yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncu Cihat Tamer ise filmin çok güzel olacağını söyleyerek, "Çok değişik bir film. Senaryoya çok vakıf değilim ama kendi rollerimi ezberledim. Güzel bir film olacak." diye konuştu.

Film ekibinde yer alan diğer oyuncular da toplantıda söz alarak görüşlerini ve duygularını ifade etti.

- Film hakkında

Güldüren ve düşündüren hikayesinin yanında oyuncu kadrosuyla da dikkati çeken filmin çekimlerine gelecek aylarda başlanması planlanıyor.

Başrollerini Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak'ın paylaşacağı yapımda, Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş, Metin Yıldız, Canan Atalay, Adem Yılmaz ve Ebru Şam da rol alacak.

Çekimleri İstanbul ve Lüleburgaz'da gerçekleştirilecek yapımda, paranoyası nükseden gazeteci Muntazam'ın başına açtığı tuhaf ve komik işler eğlenceli bir dille ele alınıyor. Filmin sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.