Hıfzı Paşa kıçından korkuyor

Hıfzı Paşa kıçından korkuyor

Albay Dursun Çiçek ses kaydında ağza alınmayacak sözler etti. TSK'yı eşşek kadar kurum diye eleştiren Çiçek Hıfzı Paşaya da kıçından korkuyor diye yüklendi.

AKP'yi ve Gülen'i bitirme eylem planının altında imzası bulunan Albay Dursun Çiçek bugün yayınlanan ses kaydında Genelkurmay'ın tepesindeki isimlere sert eleştiriler yaptı.

Çiçek, bu eleştirilerin yanı sıra ağza alınmayacak sözler sarf etti. Birinci ve ikinci başkana kırgın olduğunu söyleyen Çiçek, Islak imza krizini de iyi yönetemedikleri için Genelkurmaya tepkili.

Şok ses kaydında tek başına yeldeğirmenleri ile savaşır gibi savaştığının altını çizen Albay Çiçek, Hıfzı paşanın kıçından korktuğunu söyleyerek TSK içinde büyük bir infiale neden oldu.

TSK'yı kast ederek eşşek kadar kurum pazarlık yapıyor diyerek bulunduğu durumu şikayet eden Çiçek başbakana ve siyasete karşı savaştığını ifade ederek destek görememekten yakındı.

TSK'nın kendisini yalnız bıraktğını ve çeşitli pazarlıkların yapıldığını kaydeden Dursun Çiçek, konuşmanın bir yerinde Deniz Baykal'la görüştüğünü söyleyerek büyük bir tartışmayı da başlatmış oldu.

Baykal'ın 4 ayrı kurumun verdiği ıslak imza belgesien rağmen hala Dursun çiçek'i savunmasında bu görüşmenin ne kadar etkisi olduğu böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Albay Dursun Çiçek, ıslak imzalı belgenin kendi el ürünü olmasına rağmen hala bir takım kirli işlerin içine girdiğini de açık seçik anlatıyor ses kaydında. Çiçek özellikle adliyeden bir çok yerin bağlandığına dikkat çekerek görüşme yapılan yerlerden sorun çıkmayacağının altını çiziyor.

Çiçek'in en büyük endişesi ise, hükümet ile TSK arasında yapıldığı öne sürülen pazarlık. Albayın şu ara en büyük sıkıntısı bu görünüyor.

Etiketler :