Hikmet Genç: Okyanus ötesinden gelen rüya...

Hikmet Genç: Okyanus ötesinden gelen rüya...

Gazeteci-Yazar Hikmet Genç, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şah Fırat Operasyonu ile ilgili yaptığı çelişkili yorumları eleştirdi.

Gazeteci-Yazar Hikmet Genç, bugün yayınlanan köşe yazısında, Şah Fırat Operasyonu ile ilgilibirbirinden çelişkili ifadeler kullananCHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

MUHALEFETİN DERDİ NE?

Genç, "570 askerin bir gecede, askeri araçlar ve ağır silahlarla, insansız hava araçlarıyla takip edilerek Suriye’ye girmesi türbedeki sandukaları ve emanetleri alıp, karakoldaki askerlerle birlikte Türkiye’ye dönmeleri başarılı bir operasyondur, gurur vericidir" dedi. Bunun insani bir operasyon olduğunu belirten Genç, karakoldaki askerlerin hayatının öncelendiğini, provokasyon ve şantaj tehlikesinin bertaraf edildiğini söyleyerek, "Muhalefetin derdi ne?" diye sordu.

BİLEN VARSA BERİ GELSİN

Genç, "Dün, 'Süleyman Şah Türbesi üzerinden provokasyon olabilir. Hükümet orduyu Suriye’ye sokmak isteyebilir. Ortadoğu bataklığına girmeye Türkiye’nin hakkı da yoktur, yetkisi de...' diyen Kılıçdaroğlu, bugün neye itiraz ediyor? Neticede o provokasyon tehdidi ortadan kaldırılmadı mı? Yoksa kaldırılmamalıydı da, Türkiye savaş ilan edip Suriye’ye mi girmeliydi? Girmeli idiyse, Ortadoğu bataklığına (kendi ifadesiyle) girmeden Suriye’ye nasıl girecekti ordu? Kılıçdaroğlu’nun neye itiraz ettiğini, ne istediğini bilen varsa beri gelsin"ifadelerini kullandı.

SEN HALA ANLAMADIN MI?

Gazeteci-Yazar sözlerine şöyle devam etti: "Demem o ki, CHP’liler rüyalarında Süleyman Şah’ı görüp, gelecekten haber almıyorlar. Okyanus ötesinden gelen rüya ile politika yapıyorlar. Yani, amaç Süleyman Şah değil, sen hala anlamadın mı, hadi git!"

www.yeniakit.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.