"Bizim için Kurtuluş savaşı olacak"

"Bizim için Kurtuluş savaşı olacak"

Hikmet Karaman destek istedi

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Eskişehirspor maçının kendileri için kurtuluş savaşı olacağını söyledi.
 
Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret eden Hikmet Karaman, geçen hafta ligin en fazla gol atan takımı olan Bursaspor ile yapılan karşılaşmada galibiyeti kaçıran taraf olduklarını hatırlattı. Bu hafta  Eskişehirspor'u misafir edeceklerini  kaydeden Karaman, şunları söyledi:
 
"Bu sezon sahamızda kazanamadık. Geçen yılda 16 hafta galip gelinemeyen bir dönem olmuştu. Bu durumda bizim eksikliğimiz de söz konusu. Teknik heyet olarak bu duruma yoğunlaştık. Şartlar ne olursa olsun bu gidişi kırmalıyız. Eskişehirspor maçı kurtuluş savaşımız olacak. Bunu söylerken kendimize baskı oluşturmak istemiyorum ama mutlak suretle bu maçı en iyi şekilde bitirmemiz Lazım."
 
"ŞEHRİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"
 
Rakibin nasıl oynadığını bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını vurgulayan Hikmet Karaman, taraftar desteğine en fazla ihtiyaç duydukları bir dönemde olduklarını anlatırken de şunları söyledi:
 
"Seyircinin 12’inci adam gücü futbolcuya motivasyon olarak yansır. Rizespor taraftarlarına vereceğimiz mesaj önemli. Fair play içerisinde bir baskı oluşturmalıyız. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Maça hazırız. Eskişehirspor maçını kazanırsak çok iyi bir avantaj yakalarız. Rakiplerimizle aramızda puan farkı yok. Ligde biz kendi işimize bakacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.