Altın 2,324.42
%0.76
BIST 9,092.87
%0,14
Dolar 32.36
%0.12
Euro 34.93
%0.40
İstanbul
24°
Hillary Clinton ve Emine Erdoğan İstanbul’da!

Hillary Clinton ve Emine Erdoğan İstanbul’da!

Afrika ülkelerini kapsayan turu kapsamında Gana ve Benin'i ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Suriye’de yaşanan olaylarla ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere İstanbul’a geldi.

 

Myanmar’da Arakan’lı Müslümanlara yardım götüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte yurda döndü.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Suriye’de yaşanan olaylarla ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere İstanbul’a geldi. Özel bir uçakla saat 04.20’de İstanbul’a gelen ABD Dışişleri Bakanı Clinton, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde ABD’nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, Dışişleri bakanlığı yetkilileri ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Aprona gelen araçla havalimanından ayrılan Clinton buradan konaklayacağı otele hareket etti. Clinton’un bindiği cipin aynı model ve renkte birkaç benzerinin bulunması olasılı bir suikast girişiminde hedef şaşırtmak için tercih edildiği belirtildi.

Arakan’lı Müslümanlara yardım götüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte yurda döndü.

Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla 03.20’de İstanbul’a gelen Başbakan Recep Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyeti Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Geniş güvenlik önlemleri altında VIP’ten çıkan Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu açıklama yapmadan Atatürk Hava Limanı’ndan ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.