Hıncal Uluç Fatih Terim'e ağır eleştiride bulundu

Hıncal Uluç Fatih Terim'e ağır eleştiride bulundu

Galatasaray'ın Real Madrid karşısında hezimete uğramasından sonra Hıncal Uluç Fatih Terim'i ağır bir şekilde eleştirdi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynadığı ilk maçta Real Madrid'e 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmasının ardından sarı-kırmızılı takıma yönelik tepkiler gelmeye devam ediyor.

Son olarak spor yazarı Hıncal Uluç, Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde Galatasaray'ın İspanyol ekibi karşısında aldığı sonucu sert bir şekilde eleştirdi.

İşte Hıncal Uluç'un o yazısında öne çıkan kısımlar:

"6 GOL İYİ OLDU BELKİ DE"

Galatasaray'ın Real'den 6 gol yemesi belki de çok iyi olmuştur. Zamanında Chelsea'den yediğimiz beş gol bizi UEFA Şampiyonluğuna ve Süper Kupaya taşımıştı. Bu tokat ve bu şok da yararlı olabilir, içerden ve dışardan çürütülen Galatasaray'a..

Fener ve Beşiktaş Avrupa'dan yasaklanır yasaklanmaz, "Galatasaray'ı durdurma" kampanyası başladı. Bulunan çare de, zaten Fatih Terim'i başından beri istemeyen Ünal Aysal/ Bülent Tulun ekibini dikkate alarak, uçurumu daha da açmaktı. Milli Takım Hocalığı formülüyle Terim'in kafası iyice allak bullak edildi.

"BU KADAR REZİL MİYİZ?"

Sonuç da alındı. Ligde maç kazanamaz hale gelen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne de müthiş bir hezimetle başladı. Öyle başladı ki, benim gazetem, 50 yıldır unutulmuş o iğrenç aşağılık kompleksi lafını hatırladı ve "Şeref golü" dedi.. 6 yemişsin, bir gol ne şerefi? Bu kadar düştük mü? Bu kadar rezil miyiz?

Şimdi Galatasaray'a bir mucize gerek.. Bu mucize Real'in attığı "Şok" tokadı olabilir.. Bu mucize takımı 10 kişi oynatan Drogba'nın sakatlığı da olabilir. Egoist, şovmen "Hep ben, hep bana" diye oynayan ama hamle yapacak hali bulunmayan Drogba yerine çok daha etkili ve yararlı olacak Burak/ Umut İkilisi'nin sahaya çıkması, Drogba'nın bencilliği ve liderlik şovları ile küsen ve küstüğünü her hali ile gösteren Selçuk'un futbola dönmesini sağlayabilir.

Ama yetmez. Fatih Hoca'nın da artık aynaya bakma ve "Ben nerde yanlış yaptım" deme zamanı da geldi.Fatih Hocamın inatla ve ısrarla yaptığı korkunç hatalar var. Real hezimetini bu hatalar hazırladı.

"FATİH TERİM, EBOUE'Yİ BEK ZANNEDİYOR"

Fatih Hocam Eboue'yi bek zannediyor.. Maçın kırılma noktası ilk golü Eboue'nin her zaman yaptığı hatalardan biri getirdi. Son gole bakın.. Ronaldo sol açıktan kaptığı topla, Galatasaray 18'ine dalarken, orada Chedjou var.. Selçuk var.. Dany var.. Karşının beki Riera var hatta. Olmayan tek kişi, o yerin sahibi daha Ronaldo topu alırken bastırması gereken Eboue? Nerde?

Eboue cam adam. Ayakta kalmak değil, düşmek için koşuyor. Çok kolay çalım yiyip yere düşüyor, oyundan da düşüyor tabii.. Onun yüzünden yenen golleri görmeyen tek kişi Fatih Terim..

"FATİH TERİM, MELO'YU FUTBOLCU SANIYOR"

Fatih Terim Melo'yu futbolcu sanıyor.. Onun alınması için dünyayı devirdi nerdeyse.. Bu yüzden Alper Potuk gibi bir "Yerli" Fener'e kaptırıldı. Ceyhun gibi, üstelik Terim tarafından keşfedilen ve geçen yıl Kayseri'de harikalar yaratan, bu yıl hazırlık maçlarının en iyisi Ceyhun öldürüldü..

Bu paralı askerler sahada ruhsuz (Galatasaray tarihinin en ruhsuz maçını oynadı.) "Bitse de gitsek" diye dolanırken, Semih, Hakan Balta, Sabri kenarda; Ceyhun başta öteki yerliler tribünde oturuyorlardı. Şimdi Beşiktaş'a karşı en fazla 6 mercenary (Paralı asker) oynatabileceği için, en azından beş takım ruhu verecek "Galatasaraylı"yı sahaya çıkarmak zorunda." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.