Hollanda'dan Tairihi Fark! 11-0

Hollanda'dan Tairihi Fark! 11-0

2012 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri karşılaşmasında, E Grubu'nda Hollanda zayıf rakibi San Marino'yu 11-0 mağlup etti...

Eindhoven şehrinde oynanan karşılaşmada Portakallar gol olup yağdılar.

E Grubu birincisi Hollanda ve grup sonuncusu San Marino'nun karşı karşıya geldiği mücadelede gol perdesini 7. dakikada Robin Van Persie açtı.12. dakikada ise Sneijder'in bulduğu gol ile Hollanda durumu 2-0'a getirdi. Bu golden 5 dakikada sonra Heitinga skoru 3-0 yapan golü attı.Hollanda 7. dakikadan itibaren 5 dakikada bir bulduğu goller sonrası soyunma odasına 3 farklı galibiyet ile girdi.

Portakallar ikinci yarıda ise fırtına gibiydi. 49'da Liverpool'un golcüsü Kuyt sahneye çıktı ve takımının 4. golünü attı. Huntelaar 56. dakikada golcülüğünü konuşturan bir vuruş ile skoru 5-0 yaptı. Robin Van Persie 65 ve 67. dakikalarda bulduğu goller ile hat-trick yaparken skor tabelasını 7-0'a getirdi. Persie'nin 2 golünün ardından tekrar Huntelaar sahneye çıktı ve durum 8-0 oldu. Maçı yıldızı Van Persie son kez sahneye çıktı ve 79. dakikada takımını 9-0 öne geçiren gole imza attı. 87. dakikada Sneijder ve 90. dakikada Wijnaldum'un golleri maçın skorunu belirlerken sahalarda ender görülen bi sonuç ortaya çıktı.

Hollanda zayıf ekibi San Marino'yu 11-0 mağlup ederek gruptaki liderliğini İsveç'in Macaristan'a kaybetmesiyle kuvvetlendirmiş oldu.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.