Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na ikinci tazminat davası

Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na ikinci tazminat davası

Hülya Avşar, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Kemal Kılıçdaroğlu'na ikinci kez tazminat davası açtı.

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı ziyaret etmiş ve"Benim evim daha şaşaalı" yorumunda bulunmuştu.

Avşar'ın bu yorumundan sonra Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Sarayın yan tarafına da Hülya Avşar'ı alsın, onunla itibar yapsın" demişti. Avşar bu sözlerin üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'na 50 bin liralık tazminat davası açmıştı.

İKİNCİ KEZ TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Yaşanılan olay sonrası söz konusu davayla ilgili soruyu cevaplayan Kılıçdaroğlu, bu kez"Hülya Avşar kim efendim? Sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır. Yalakadan sanatçı olmaz"demişti. Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri sonrası Hülya Avşar ikinci kez tazminat davası açtı.

BU KEZ 100 BİN LİRA İSTEDİ

İstanbul 9. Asliye Hukuk Mahkemesi’nce açılan davada 100 bin liralık manevi tazminat talep edildi. Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin ölçüsüzce olduğu belirtilen dilekçede, Kılıçdaroğlu’nun canlı yayında Hülya Avşar’ı aşağıladığı ifade edildi.

"YALAKALIKLA DEĞİL, ALIN TERİYLE ELDE ETTİ"

Kılıçdaroğlu ile Avşar'ın aynı paralelde bir siyasi görüşe sahip olamayacağı vurgulanan dilekçede, Avşar'ın her konuda görüşlerini ifade etmekte özgür olduğu belirtilerek,"Kılıçdaroğlu kitleleri etkileyen açıklamalarını yaparken bulunduğu makamın sorumluluklarını da taşımak zorundadır. Hür iradesi ve yaşam görüşü doğrultusunda her türlü düşünceyi de gerekli gördüğü noktada eleştirmektedir. Bunu yaparken şu ya da bu siyasi düşüncenin hoşuna gitsin gibi bir kaygıyı taşımadığı gibi, 30 yıllık sanat geçmişine bakıldığında da kazanımlarının her kuruşunu Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifade ettiği gibi yalakalıkla değil, sanatçı kimliğiyle, alın teri ve emeği ile elde ettiği görülecektir" denildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.