Hürriyet Ankara Temsilcisi'nden saldırı açıklaması

Hürriyet Ankara Temsilcisi'nden saldırı açıklaması

Doğan Medya Merkezi’nin Ankara'daki binasının camlarının kırılmasına ilişkin yapılan açıklamada silahlı saldırı izine rastlanmadığı belirtildi.

Doğan Medya Merkezi’nin Eskişehir Yolu üzerinde bulunan binasının, yola bakan bölümündeki 7 cam panelin silahlı saldırı sonucu kırıldığı iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, silahlı saldırı izine rastlanmadığı belirtildi. Hürriyet Ankara Temsilcisi Zeyrek, olayla ilgili olarak, “Camlarının kırılmasını sıcaklık, soğukluk olayı ya da binanın yapısal sorunundan kaynaklı bir kırılma olarak düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Alınan ilk bilgilere göre silahlı saldırı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyordu.Yapılan incelemeler sonucu, silahlı saldırının olmadığı belirtildi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek yaptığı açıklamada, olay nedeniyle çok sayıda güvenlik gücünün bölgeye intikal ettiğini belirterek, polis ekiplerinin yaptığı incelemede, şu ana kadar herhangi bir silahlı saldırı izine rastlanılmadığını kaydetti.

Binanın camlarının çift ve kurşungeçirmez olduğunu söyleyen Zeyrek, dışarıdaki camların kırıldığını, içerideki camlarda herhangi bir kırılmanın olmadığını belirtti. Bu sene içerisinde 2-3 defa daha benzer şekilde camların patladığı öğrenildi.

ANKARA VALİLİĞİNDEN "HÜRRİYET" AÇIKLAMASI

nkara Valiliğinden, Doğan Medya binasının camlarının kırılması ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Emniyet birimlerimiz tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemelerde olayın silahlı saldırı olduğuna ilişkin bir bulguya rastlanılmamıştır” denildi. 

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Basın yayın organlarında, 12 Aralık 2015 tarihinde saat 17.00 civarında Ankara’daki Doğan Medya Center binasına silahlı saldırı yapıldığına dair haberler yer almaktadır. Emniyet birimlerimiz tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemelerde olayın silahlı saldırı olduğuna ilişkin bir bulguya rastlanılmamıştır. Belirtilen saatte binanın camlarının kırılmasının ısı değişiminden veya binanın statik yapısından kaynaklanmış olabileceği değerlendirilmektedir” ifadelerine yer verildi. 

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.