Hürriyet Fethullah Gülen'i Görmedi

Hürriyet Fethullah Gülen'i Görmedi

Dün akşam ortaya çıkan, Gülen'e ait ses kayıtlarına Doğan medyası kayıtsız kaldı.

Fethullah Gülen'in, işadamlarının adını geçirerek yaptığı telefon görüşmelerinin ses kayıtları dün gece gündeme bomba gibi düştü. Gülen'in en büyük ''Abi''yle yaptığı, Başbakan'a hakaret de içeren ses kaydı, sosyal paylaşım siteleri ile bazı medya organlarında anında dolaşıma girdi.

DOĞAN MEDYASI GÖRMEDİ

Ancak çok ses getiren telefon görüşmelerine, Cemaat'e yakın medya organlarında yer verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Doğan medyası da ses kayıtlarını görmezden geldi. Özellikle, Hükümet'i zor durumda bırakacak ses kayıtları, belgeler ve haberleri hiç kaçırmayan Hürriyet, dün akşamki bomba habere sessiz kaldı. Gezi eylemlerinde günlerce kışkırtıcı haberler yapan, sosyal paylaşımda dolaşan anlık ve yanlış bilgileri anında haber diye yayınlayan Hürriyet'le birlikte; Milliyet, Vatan ve Radikal gibi gazeteler de Gülen'in ses kaydını görmezden geldi.

OPERASYON SONRASI ÇIKAN SES KAYITLARINI ANINDA GÖRDÜLER

Söz konusu gazeteler, 17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk operasyonunun ardından bakanlara ve diğer sanıklara ait ses kayıtlarına ilişkin tapeleri günlerce haber yapmıştı. Haber değeri taşıyıp taşımadığına bakmadan tüm tapelere sayfalarında yer veren Hürriyet, Radikal, Vatan gibi gazetelerin, Gülen'in ses kayıtlarına devam eden günlerdeki yaklaşımı merak konusu... 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.