Hürriyet Gazetesine  saldırı!

Hürriyet Gazetesine saldırı!

Hürriyet Gazetesi binasına yumurtalı saldırı yapıldı. Sosyal medyada da Hürriyet Gazetesi binasına yapılan yumurtalı saldırı büyük yankı uyandırırken olay gerçekleştiği sırada bir tek Beyaz TV kamerasının orada olduğu belirtildi.

Saldırıyı gerçekleştirenler Hürriyet Gazetesi ve Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil aleyhine slogan attı.
 
TİKA toplantısında proje açılışı yapan Erdoğan; “Biz vicdan sahibi bir milletiz. Vicdan sahibi milletin elbette vicdan sahibi devleti olacak. Fakat insanlıktan nasibini almamış, zerre kadar vicdanı olmayan, ahlak değerleriyle yakından alakalı olmayan bazı tipler de bizim mitinglerimize geldi diye, ‘Onlar buna müstahaktır’ diyecek kadar seviye kaybından mahrum olanlardır" demişti.
 
Erdoğan; dün gerçekleştirilen grup toplantısında yaptığı konuşmada ise; "Çıkmış bir insan müsveddesi, Soma'daki madencilerin bizim Manisa'da yaptığımız mitinglerde baretlerle oraya katılmalarını gerekçe göstererek bunlar buna müstahakmış diyor. Neymiş sadece zeybek oynarken diz çökermiş. Önce sen patronunun önünde, şöhretin, seviyesizliğin, basitliğin önünde nasıl diz çöktüğünü öğren. Evet, sürüngen sürüngendir, ayağa kalkamaz ki diz çöksün" ifadelerini kullanmıştı.
 
İşte saldırıdan fotoğraf:
 
 
(Fotoğraf: Elcin Ergun - Twitter)
 
 
(Fotoğraf: Erhan Karadağ- Twitter


 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.