Hürriyet neden bir anda devrimci oldu?

Hürriyet neden bir anda devrimci oldu?

Gazeteci- yazar Yıldıray Oğur, işçileri sevmeyen Hürriyet ve çevresinin 1 Mayıs’a özel önem vererek devrimci gibi hareket ettiğini belirtti.

24 TV Genel Koordinatörü Murat Çiçek’in moderatörlüğünü yaptığı Günün Manşeti programına katılan Yıldıray Oğur, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bazı gazetecilerin 1 Mayıs’ta attıkları tweetlere dikkat çeken Yıldıray Oğur, özellikle Tufan Türenç’in 1 Mayıs için yazdıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

HÜRRİYET’İN ARŞİVLERİNE BAKTĞINIZDA GÖRECEKSİNİZ Kİ…..

Tufan Türenç’in 1 Mayıs’ta yazdıklarını karşısında hayrete düştüğünü belirten Yıldıray Oğur, ‘Hürriyet ve çevresinin arşivlerine baktığınızda işçileri pek sevmediklerini rahatlıkla görebilirsiniz’ dedi ve ekledi:

Tufan Türenç’in 1 Mayıs tweetlerini gördüm ve hayret ettim. Hatırlıyorum ben onları… Pek işçileri sevmezlerdi Hürriyet ve çevresi. Hürriyet’in arşivlerine girerseniz görürsünüz. Tufan Türenç de onların kırk yılık yazı işleri müdürü. Şimdi hepsi bir anda devrimci oldu. Biraz tuhaf bu halleri… Gerçek solcular, gerçekten sol dertleri olanlar, emekçilerin dertlerini dert edinen insanlar bu aşırı ilgiyi biraz sorgularlar herhalde. CNNTürk’un 1 Mayıs başlığıyla yayın yapmasının başka bir sebebi var.”

ESAD 1 MAYIS’I FAKİR SURİYELİLERİN ŞEHİRLERİNİ BOMBALAYARAK KUTLADI!

Ayrıca Esad’ın 1 Mayıs’ta gerçekleştirdiği katliama da dikkat çeken Yıldıray Oğur, Esad’ın 1 Mayıs’ı fakir Suriyelilerin şehirlerini bombalayarak kutladığını vurguladı ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Esad’ın 1 Mayıs’ı fakir Suriyelilerin şehirlerini bombalayarak kutladığını biliyoruz. Esad’ı çok sevenler siyasi iltica talebinde bulunabilirler. Suriye’de 1 Mayıs’ı da o şekilde kutlarlar orada.”

Haber 10

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.