Hürriyet pişkinliğe vurdu

Hürriyet pişkinliğe vurdu

Gezi'den itibaren provokatörleri, eylemcileri masum insanlar olarak gösteren Hürriyet, bu kez çark ederek yüzü maskeli, eli silahlı eylemcileri ilk sayfasına taşıması akıllarda soru işareti bıraktı.

Gezi olaylarında itibaren sokaktaki provokatörleri halkın içinden bir vatandaş olarak yansıtan Hürriyet, işi pişkinliğe vurup Okmeydanı’ndaki yüzü maskeli eylemcileri ilk sayfasına taşıdı. Maskeli eylemcilerin fotoğrafını basan Hürriyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü grup toplantısında “Bu yüzü maskeli, elinde silah, olay çıkaranlar kim acaba” sözlerini öne çıkardı. Oysa Hürriyet’in özellikle Gezi’yle başlayan süreçte provokatörleri, DHKP-C'li teröristleri ve molotoflu, taşlı eylemcileri sade birer vatandaş olarak göstermekte ısrar edip, savunuyordu.

 

Bilindiği gibi Gezi döneminde elinde molotof sırtında da silah olan bir kişiyi Hürriyet, sivil polis gibi sunmuş ancak provokatörün kısa sürede örgüt üyesi olduğu ortaya çıkarılmıştı. Gazete Gezi sonrası Gülsuyu'nda çıkan olaylarda elleri silahlı örgüt üyelerini uyuşturucu mafyasına direnen mahalleli olarak gösterme gayretine girmişti..

Buradan yola çıkarak aslında Kılıçdaroğlu’nun “Kim bu yüzü maskeliler” diye sorduğu örgüt elemanlarını ilk önce Hürriyet’in yönetim kadrosu ve editörlerine sormak gerekiyor. Çünkü, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen yüzü maskeli, eli silahlı eylemcileri en iyi onlar tanıyor ve biliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.