Hürriyet'ten İhsanoğlu güzellemeleri!

Hürriyet'ten İhsanoğlu güzellemeleri!

Gezici faşistlerin yayın organı Hürriyet, CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı ‘çatı adayı’ İhsanoğlu’yla ilgili şimdiden güzellemeler yapmaya başladı.

Gezide Vandalların sözcülüğünü yapan Hürriyet, CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı ‘çatı adayı’ Ekmeleddin İhsanoğlu’yla ilgili güzellemeler yapmaya başladı. CHP ve MHP’nin 81 il başkanını tek tek arayıp görüş ve fikirlerini alan Hürriyet, İhsanoğlu’yla ilgili halkla ilişkiler çalışmalarına imza attı. İl başkanlarının abartılı görüşlerine bile öne koymaktan çekinmeyen Hürriyet, CHP ve MHP’nin adayını desteklediğini körün gözüne kadar soktu.

 

Hürriyet, CHP ve MHP’nin ‘çatı aday’ belirleme sürecinde nerdeyse her hafta sayfalarında farklı farklı isimleri taşıyarak “seç, beğen, al” politikası yürüttü. Her hafta yeni bir ismi kamuoyu yoklamasına sunan Hürriyet’in bu haberi İhsanoğlu’nda kanaat kılındığının ve çalışmalara başlandığının birer kanıtı. Gezici ve paralellerle birlikte hareket eden Hürriyet’in Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de bu güne kadar yaptığı algı yönetimi görevini devam ettireceğinin sinyallerini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.