Hüseyin Aygün Erdoğan'a 'terörist' dedi

Hüseyin Aygün Erdoğan'a 'terörist' dedi

PKK'lı teröristlere 'İyi çocuklar diyen ve adı sık sık skandallarla gündeme gelen CHP Milletvekili Hüseyin Aygün, Başbakan Erdoğan'a 'terörist' dedi.

Geçtiğimiz aylarda PKK'lı teröristlere 'iyi çocuklar' diyen ve sonrasında adı skandallarla anılan CHP'nin olay Milletvekili Hüseyin Aygün, yine çok tartışılacak sözlere imza attı.

Aygün twitterdan yaptığı açıklamada, dün akşam Ankara'da AK Parti'ye yönelik düzenlenen saldırıyı önce kınadı ardından da AK Parti'ye saydırdı. Hızını alamayan Hüseyin Aygün açıklamasının sonunda da isim vermeden Başbakan Erdoğan'a açıkca 'trörist' dedi.

Hüseyin Aygün şunları söyledi;
 
"AKP Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik saldırıyı kınıyorum, terörü kim uygularsa uygulasın asla kabul edilemez..
Saatler önce bombalı bir terörist saldırıya uğrayan AKP'ye bir soru: 1000'lerce öğrenciyi, 100'lerce subayı-askeri, 90 yaşındaki anadan kundaktaki bebeğe dek herkese gaz sıkarken; Grup Yorum elemanının kulağını patlatırken; Cemevi'ne 'kültür merkezi' diye küfrederken; milyonlarca Aleviye zorla din dersi verirken; gazetecileri işten atarken senin yaptığın 'terörizm' değil miydi? Türkiye'de en büyük terörist sensin!" / KAYNAK: ROTAHABER
 
İşte Aygün'ün attığı o twitler;
 
 
 
 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.