Hüseyin Çelik: Melih Gökçek'i çok ama çok başarılı buluyorum

Hüseyin Çelik: Melih Gökçek'i çok ama çok başarılı buluyorum

AK Parti Melih Gökçek'ten rahatsız iddialarına Hüseyin Çelik'ten açıklama geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili söylediği sözlerin maksatlı bir olarak kullanıldığını söyledi. Çelik, “Ben aksine Sayın Melih Gökçek'i çok ama çok başarılı buluyorum. Ankara'da oturan birisi olarak da yaptığı büyük hizmetleri takdirle yad ediyorum. Kendisiyle aynı partinin çatısı altında siyaset yapmaktan da büyük bir keyif alıyorum." dedi.

Hüseyin Çelik, yaptığı yazılı açıklama ile geçen hafta düzenlediği basın toplantısında söylediği sözlerin Melih Gökçek aleyhinde maksatlı bir biçimde kullanıldığını söyledi.

Çelik'in açıklaması şöyle: "Geçen hafta AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediğim bir basın toplantısında, ODTÜ arazisinden geçen yolla ilgili yaptığım bazı değerlendirmeler, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek aleyhinde maksatlı bir biçimde kullanılmaktadır. Basın toplantısında söylediğim 'Melih Gökçek de kıyamete kadar belediye başkanı olarak kalmayacaktır.' cümlesinin önüne ve arkasına bakmayıp 'Bakın AK Parti yönetimi de Melih Gökçek'ten rahatsızdır.' şeklinde yorum yapanlar ya art niyetli ya da okuduğunu anlamayanlardır. Aşağıda sözkonusu basın toplantısının konuyla ilgili bölümünden ajansların yaptığı bir özeti veriyorum. Ayrıca yaptığım Basın toplantısının tam metnine ve videosuna akparti.org.tr'nin Tanıtım ve Medya başkanlığı bölümünden ulaşılabilir. Ben aksine Sayın Melih Gökçek'i çok ama çok başarılı buluyorum. Ankara'da oturan birisi olarak da yaptığı büyük hizmetleri takdirle yad ediyorum. Kendisiyle aynı partinin çatısı altında siyaset yapmaktan da büyük bir keyif alıyorum. Birilerinin Sayın Gökçek'in hukuka aykırı davrandığı gibi bir iddiası varsa yargıya başvurma yolu açıktır. Esas kanunsuzluk, yapılan fiili ve fiziki engelleme çabasıdır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.