Hüseyin Çelik'ten Özkök'e sert cevap

Hüseyin Çelik'ten Özkök'e sert cevap

Hüseyin Çelik, Özkök'ün kendisi için "Canım üç-beş Mehmet daha öldürülse ne olur" dediği iddialarına yanıt verdi.

Hürriyet Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik'in arasındaki tartışma gittikçe büyüyor.

"ÜÇ-BEŞ MEHMET DAHA ÖLDÜRÜLSE NE OLUR"

Özkök'ün 'Talimat gazeteciliği mi dediniz' başlığı altında kaleme aldığı köşe yazısında Hüseyin'i Çelik'e yüklendi. Özkök yazısında "Başbakan'ı hayatını kaybetmiş bir kız çocuğu için samimi gözyaşlarını dökerken,kendisi, bu ülkenin PKK'ya karşı savaşta hayatını kaybeden 18-20 yaşındaki çocukları için "Canım üç-beş Mehmet daha öldürülse ne olur" diyebilen, o çocuklar için iki damla timsah gözyaşını bile israf sayan bir kişinin belagat şehvetinde itibar boncuğu aramayacak kadar gerçekçiyim" dedi.

"ALÇAKÇA BİR İFTİRA"

Hüseyin Çelik twitter hesabından Özkök'ün iddialarına cevap verdi. Çelik, Özkök'ün kendisini ithafen kaleme aldığı yazısındaki iddiaların iftira olduğunu söyledi. Hükümet Sözcüsü Çelik twitterdan "E.Özkök bugün bana cevap vermiş. Benim" Canım, üç beş Mehmet daha öldürülse ne olur." dediğimi iddia etmiş. Bu alçakça bir iftiradır. Bırakın böyle bir ifade, benim buna yakın bir beyanım da hiç bir zaman olmadı. Ne dediğim kayıtlarda mevcuttur. İşte E.Özkek budur. İşte, yıllarca Hürriyet gazetesini arkanıza alarak yaptığınız gazeteciliğiniz budur. Yalan haber ve yalan habere dayalı size yakışan budur!" diye cevap verdi.

 

ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.