Hüseyin Çelik son anketi açıkladı

Hüseyin Çelik son anketi açıkladı

AK Parti sözcüzü Hüseyin Çelik yaptığı açıklamada, AK Parti'nin oy oranını açıklayarak, kimsenin boş hayallere kapılmaması gerektiğini söyledi.

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte konuşmasından satır başları:

ASIL SIKINTI BM'NİN YAPISINDA 

"Haksızlıkların devam etmesini sağlayan bir BM yapısı var. Daimi üyelerden birinin vetosu bütün yapılan insanlık ayıplarını yok sayıyor. Suriye konusunda da öyle olmuştur. Beşşar Esad'a yakın duran siyasilerin de bunu göz önünde bulunması gerekiyor. Yakın zamanda bütün belgeleriyle ortaya konulacaktır. "

MÜBAREK'İN TAHLİYESİ MÜBAREK OLSUN

Mısır'da halkını inim inim inleten, demokratik gösteri yapanların üzerine silahlarla saldıran Hüsnü Mübarek'in tahliye edildiğini öğrendik. Mısır'daki darbeye darbe diyemeyenlere Hüsnü Mübarek mübarek olsun. İnsanlık vicdanı bir kez daha kanamıştır. Adalet duygusu yara almıştır. Silah adalete hükmetmiştir. Perşembenin gelişi çarşambadan gelişi bellidir derler. Darbe yapılır yapılmaz, kimlere nasıl avantaj sağlayıp, kimleri mağdur hale getireceğini söylemiştik. Diplomasi elbette bir tarafıyla da pragmatizmdir. Ancak pragmatizm adına aklınızdan eğer vazgeçerseniz yaptığınız iş diplomasi falan olmaz. Salt menfaat perestlik olur. Türkiye yalnız kaldı teranelerine biz prim vermiyoruz. Kendi halkını inim inim inletenlerin safında olmaktansa uzağında kalmayı tercih ettik. Biz gaza gelerek de Suriye'ye girecek değiliz. 

AK PARTİ'NİN OYU YÜZDE 51,4

Denge isimli kamuoyu araştırma şirketi tarafından 5-19 Ağustos tarihleri arasında yapılan araştırmaya göre, "Bugün Seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" sorusuna cevap AK Parti: yüzde 51,4 olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla Türkiye'de değişen bir şey yok, kimse boş hayallere kapılmasın. 

ÇELİK PARTİLERİN OY ORANLARINI ŞU ŞEKİLDE AÇIKLADI

AK Parti diyenler yüzde 51,4
 
CHP diyenler yüzde 24,
 
MHP diyenler yüzde 13
 
BDP diyenler yüzde 7
 

İHSANOĞLU'NA YÖNELİK ELEŞTİRİLER

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu eleştirdiği tweetlerden söz eden Hüseyin Çelik, İhsanoğlu'nu hemen Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ve Sözcü Gazetesi'nin savunmaya başladığını hatırlatarak, "Eleştirmekte ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum" dedi. Biz, "Sayın Genel sekreter neden susuyorsunuz dedik ve haklıydık" ifadelerini sözlerine ekledi. 

Kaynak: RotaHaber


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.