Hüseyin Gülerce emniyetten ayrıldı

Hüseyin Gülerce emniyetten ayrıldı

Hüseyin Gülerce, savcıya ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı. Çıkışta açıklamada bulunan Gülerce, Ekrem Dumanlı'yı eleştirdi.

Dün sabah Cemaat'e yönelik farklı illerde başlatılan eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda isim gözaltına alındı. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve STV Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 31 kişilik gözaltı listesinde dikkat çeken bir isim de Hüseyin Gülerce'ydi.

İFADE VERİP EMNİYETTEN AYRILDI

Zaman gazetesi eski yazarı Gülerce, Cemaat'in hükümete yönelik başlattığı 17 Aralık operasyonu sonrasında Cemaat'ten ayrılmıştı. Gözaltı listesinde adı bulunan Hüseyin Gülerce, bugün savcılığa giderek ifade verdi. Gülerce'ye yönelik herhangi bir gözaltı olmadığı ve ifadesinin ardından İstanbul Emniyeti'nden ayrıldığı belirtildi.

GÜLERCE, EKREM DUMANLI'YI ELEŞTİRDİ

Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, ifadesini verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gülerce, yaptığı açıklamasında gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'yı topa tuttu. Gülerce, şunları söyledi;

"MESELEYİ DEMOKRASİ BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ TARAFINA ÇEKİYOR"

"Bu tahşiye olayı biraz farklı bir olay. Peşinen söyleyeyim, zaman gazetesindeki arkadaşlarım, bilhassa Ekrem bey meseleyi demokrasi basın özgürlüğü tarafına çekiyor ama ortada hukuki bir mesele var, evvela bunu anlamamız lazım. Ben eğer bu işin içerisinde bulunmuşsam hükümetin de benim gazeteci kimliğimin öne çıkartılması doğru değil, var mıyım yok muyum bu işin içerisinde?"

Gülerce: Kimse şov yaparak meseleyi başka tarafa çekmesin İZLE

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.