Kadir Topbaş istifa etti

Kadir Topbaş istifa etti

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş görevini bıraktığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane merkez binasında yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.

TOPBAŞ: GÖREVİMDEN İSTİFA ETTİM

İBB Belediye Başkanı Topbaş , "Muhalefet buradan bir şey üretmeye çalışıyor. Buna müsaade etmem. Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettim. Buradan muhalefete ekmek çıkmaz." dedi.

Topbaş'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Aziz İstanbullular, değerli mesai arkadaşlarım. Partimin değerli mensupları. Bulunduğumuz bugün Hicri 1439 yılı, hicri miladın İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Partim ve sayın genel başkanım uygun gördüler ve 2004 yılında İstanbul Belediye Başkanlığı görevimi bana tebliğ ettiler. Partimin her kademesindeki görevlilerinin hepsine teşekkür ediyorum.Beni bu sayede tüm dünya tanıdı. Başkanlık yapma onurunu bana yaşattılar, bundan dolayı yanımda duran, bana destek veren herkese özellikle teşekkür ediyorum.

Kadir Topbaş istifa etti

EMANETİN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİYORUM

Hatırlarım dün gibi, hemen şurada bundan 20 yıl 5 ay 13 gün önce yine bir cuma günü, dönemin belediye başkanı Ali Müfit Gürtuna'dan mührü almak üzere buradaydım. Emanet bir şehrin emanetini devralıyordum, emanetin ne demek olduğunu çok iyi biliyordum. Tüm görev süresinde hep bu göreve emanet olarak baktım. Bunu tüm siyasiler yaşamaktalar, eğer siz hizmet edecekseniz bu böyledir.

İSTANBUL'UN ESKİ DÖNEMLERİNİ BİLİRİM

Çocuklarımızı hırsız gibi sevdik, evimize hırsız gibi girdik. Yememizi içmemizi de zaman zaman aksattık ancak çalışmalarımızı sonuna kadar sürdürdük.  Bu şehirde sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanı olmadığı dönemleri biliriz. Çöpten çamurdan geçilmediği, suyun olmadığı bir İstanbul'un gelişmesi, Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla yürüdü.

Kadir Topbaş istifa etti

İHANET EDENLER AFFEDİLMEMELİ

Biz de aynı kulvardan yürüdük. Hata yapmamaya çalıştık. Özellikle belirtmek isterim ki ihanet ile hata karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilmemelidir. Partimin her kademesinde, mahallesine kadar ilçesine kadar bu kente hizmet etmeye çalıştım. Hiçbir kula nasip olmayan 3 dönem gibi bir süreçte burada bu emaneti devraldım.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ben İstanbullulara teşekkür ediyorum. Manipülasyonlara rağmen İstanbullu bize güvendi. İstanbul'un altında metrolarıyla, raylı sistemleriyle çevresiyle her alanda büyük yatırımlar yaptık. Borçlu bir belediye bırakmıyorum. Parti mensuplarıma, dostlarıma teşekkür ediyorum.

BURADA BAŞKAN OLMAK AYRICALIK

Hayatımda yorgunluk kelimesini kullanmadım. Yorgunluk beyinlerde başlar. İstanbul dünyanın merkezi. Böyle bir kentte başkan olmak bir ayrıcalıktır. Bu bir takdir meselesidir. Yüce Rabbime hamdediyorum.Bu şehir beni Türkiye Belediyeler Birliği'ne taşıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.