İBB “Engelliler Yaz Kampı” Kapılarını 21. KEZ Açıyor…

İBB “Engelliler Yaz Kampı” Kapılarını 21. KEZ Açıyor…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Müdürlüğü (İSEM), 2015 yaz döneminde Florya Engelliler Yaz Kampı’nın kapılarını 21. kez engelli ve ailelerine açıyor.

Engelli ve ailelerini sosyal yaşamın her alanında destekleyerek engelli ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Engelliler Müdürlüğü (İSEM) denize karşı 60 bin metrekare alana yayılan, tam donanımlı 55 kamp evinden oluşan Florya Engelliler Yaz Kampını özel bir açılış töreniyle engellilerin hizmetine sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın gerçekleştireceği Engelliler Yaz Kampı 2015 Yılı açılış töreninde, yetenekli engelli müzisyenlerden oluşan İSEM Müzik ve Gösteri Sanatları Toplulukları sergileyecekleri canlı performans ile davetlilere keyifli anlar yaşatacak.

İSEM Mehteran Ekibi, İSÖMX, İSEM Anadolu Müzik Grubu, İSEM Sıra Geceleri Müzik Gruplarının sahne alacağı açılış programında ayrıca İSEM Horon ve Bale Dans Gösteri Grubu canlı performans yeteneklerini sergileyecek.

Engelliler Yaz Kampı açılış programında sürpriz animasyon ve özel eğlence gösterileri de yer alacak.

Florya Engelliler Yaz Kampı, tam donanımlı kamp evlerinden kafeteryasına, çocuk bahçesinden internet kafe, spor tesisleri ve yürüyüş parkuruna, boğaz turlarından açık hava sinemalarına değin tüm altyapı ve tesisleriyle yeni misafirlerini ağırlayacak.

ENGELLİLERE KLİMALI, MÜSTAKİL ODALARDA TATİL; Toplam 60 bin m² alan üzerine Florya sahiline kurulmuş yaz kampında engelli ve engelli yakınları tatil yapacak. Televizyon, klima, 24 saat sıcak su imkânı, telefon, kamelya ve çiçek bahçesine sahip 55 müstakil evin bulunduğu kampta engelli ve engelli yakınları 1 hafta boyunca tatil yapıyor.

HER TÜRLÜ SOSYAL TESİSE SAHİP KAMP ALANI; Kafeterya, çocuk bahçesi, internet kafe, süs havuzu, yürüyüş parkurları,  voleybol ve basketbol sahaları, masa tenisi ve satranç oyun alanları, engelli ve engelli yakınlarına hizmet veriyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenlenecek. Gece aktivitelerinde ise doğum günü kutlaması, bilgi ve yetenek yarışmaları, film gösterimi, veda partisi gibi etkinlikler yer alıyor.

Program Adı           : Engelliler Yaz Kampı 2015 Yılı Sezon Açılış Töreni

Tarih                           : 28 Mayıs 2015 Perşembe

Saat                            : 11.00-16.00

Yer                              : Florya Engelliler Yaz Kampı

Adres                        : Yeşilköy Mah. Kazım Silivri Sok. No: 36/1 Florya

kamp-(1).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.