İbrahim Erkal'dan acı haber! Beyin ölümü gerçekleşti

İbrahim Erkal'dan acı haber! Beyin ölümü gerçekleşti

brahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti! Ünlü sanatçının ailesi acı haberi, Erkal'ın sosyal medya hesabından duyurdu. Erkal, evinin otoparkında baygın halde bulunmuş, beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Bir süredir beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedavi gören İbrahim Erkal, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiğini, yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organların hayati fonksiyonlarının devam ettiğini açıkladı.

İbrahim Erkal'ın acı haberini, ailesi sosyal medya hesaplarından duyurdu. İbrahim Erkal'ın kişisel sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur" denildi.

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal özel bir hastanede tedavi altına alınmış ardından da Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.