İbrahim Hacıosmanoğlu silahlı saldırı hakkında konuştu

İbrahim Hacıosmanoğlu silahlı saldırı hakkında konuştu

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırının Trabzonspor'a mal edilemeyeceğini söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' adlı programa telefonla bağlanan Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıı hakkında konuştu.

ADAMLIKLA ALAKASI YOK

"Futbolun içerisinde rekabet var. Mücadelemiz var. Ama bu olay farklı bir olay. En ağır tepkiyi koyan biziz. Böylesine bir olayı hiçbir Trabzonsporlu kabul etmez. Bundan sonra bizim de, herkesin de yapacakları vardır. Bunun sporla, adamlıkla, insanlıkla alakası yoktur. Umarım bundan sonra dünyada hiçbir takımın başına gelmez."

FENERBAHÇE'DEN KİMSEYİ ARAMADIM

"Fenerbahçe Kulübü'nden kimseyi aramadım. Biz kulüp olarak yapacağımızı yaptık, daha da yapmaya devam edeceğiz. Bu olay sporla alakalı değil. Onun için sportif faaliyetleri doğru bulmuyorum. Adli makamlar olayın detaylarını ortaya çıkarmalı. Liglerin ertelenmesini gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum."

TRABZONSPOR'A MAL EDİLEMEZ

''Olayı takip ediyoruz. Olayın olduğu yer, İstanbul Başsavcısı'nın (Hadi Salihoğlu) evinin olduğu yerde. Saldırıyı Trabzon'a mâl edemezler. Bu bir üst aklın işidir. Bu işin içinde farklı bir şey var. Biz en başından beri futbolun sadece bir oyun olduğunu söylüyoruz. Zihniyet değişmediği sürece futbol da değişmez."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.