İbrahim Tatlıses'ten Devlet Bahçeli'ye yanıt

İbrahim Tatlıses'ten Devlet Bahçeli'ye yanıt

Tatlıses kendisine "zihniyeti bozuk" diyen Bahçeli'ye "Fikirlerimi savunmakta özgürüm" şeklinde yanıt verdi.

Twitter'dan barış sürecine destek olan tweetler atan İbrahim Tatlıses'e "zihniyeti bozuk türkücü" diyen Bahçeli'ye İbo son günlerin moda cümlesiyle yanıt verdi: "Saygı duyuyorum." Ünlü sanatçının bu cevabı akıllara, kendisine hakaret eden Levent Kırca'ya "Saygı duyuyorum" diyen Kemel Kılıçdaroğlu'nu getirdi.

BAHÇELİ AĞIR KONUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada " Milletimizin yakından tanıdığı Urfalı bir türkücü bile sanal ortam vasıtasıyla, insan sevdalısı bir sanatçı olduğunu ileri sürerek, özlediği barış yolunun önüne hendek değil, köprü kurulmasını istemektedir. Bu köprünün altından şehit kanı aktığını, karşı tarafında ise Kandil ve İmralı olduğunu ya anlamamakta ya da anladığı halde bundan bozuk zihniyeti gereğince gocunmamaktadır" demişti.

Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu, Devlet Bahçeli'nin İbrahim Tatlıses'i eleştirmesi üzerine Tatlıses'i arayarak düşüncesi sordu. 

 

İşte Tatlıses'in Bahçeli'ye cevabı:

"DİYEBİLİR, SAYGI DUYUYORUM"

"Devlet Bey beni zihniyetsiz olarak değerlendirebilir. Onun görüşlerine saygı gösteriyorum, bunları söyleyebilir... Ancak ben de kendi fikrimi açıklamak da özgürüm. Ben savaşa karşıyım ve ülkemde barış istiyorum, yıllardır süren acıların son bulmasını istiyorum. Bunlar da benim görüşlerim ve savaşa karşı olduğumu, barıştan yana olduğumu her fırsatta söylemeye devam edeceğim..." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.