İbrahim Tatlıses'ten haber var

İbrahim Tatlıses'ten haber var

Sanatçının ailesi bu sabah itibariyle evlerine döndü. Başhekim, Tatlıses hakkında son bilgileri verdi

Maslak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in kendisiyle daha kolay iletişim kurulabilir duruma geldiği açıklandı. Tedavi gördüğü hastanenin Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Tatlıses'in sağlığında olumsuz bir değişiklik olmadığı belirtildi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in sağlığı ile ilgili yazılı açıklama yapan Başhekim Çağlar Çuhadaroğlu, sanatçının 14 Mart 2011 tarihinde hastaneye geldiğini hatırlattı. Tatlıses'in gece boyunca yapılan izlenimlerinde sorun saptanmadığını bildiren Çuhadaroğlu, "Sabahsağlıkekibi tarafından yapılan muayenelerinde İbrahim beyin daha kolay iletişim kurulabilir durumda olduğu görülmüştür. Başlangıçtan bu yana dikkatle izlenen kafa içi basınç ve beyin elektriksel aktivitesinde olumsuz bir değişim gözlenmemektedir." ifadelerini kullandı.

Sanatçının ailesinin bu sabah itibariyle evlerine döndüğünü aktaran Çuhadaroğlu şunları söyledi: "Ziyaret kısıtlaması devam ettiği sürece aile fertleri sevgili basınımız ve sevenleri İbrahim beyi izleyen ekip vehastaneyönetimi tarafından bilgilendirilecektir."


 

Etiketler :