İclal Aydın Beykozlu Kadınlarla Buluştu

İclal Aydın Beykozlu Kadınlarla Buluştu

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek’in ev sahipliğinde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde televizyon programı yapımcısı ve yazar İclal Aydın Beykozlu kadınlarla buluştu.

İBB Sosyal Koru Tesisleri’nde yapılan kahvaltılı programda Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın eşi Fatma Katırcı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, kadın belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü ve kamuda görevli kadın yöneticiler ile belediyede çalışan kadın müdürler bir araya geldi.

Ayşe Çelikbilek: ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ diyen bir medeniyetten geliyoruz.

Tüm kadınların gününü kutlayan ve güzel temennilerde bulunan Ayşe Çelikbilek: “Burada bulunan misafirlerimiz olmak üzere ülkemizdeki ve mazlum coğrafyalardaki tüm kadınların bu günü dayanışmanın, dostluğun, kardeşliğin günü haline getirmek için çaba gösteren herkese teşekkür ederim. Son günlerde yaşanan canımızı acıtan kadına ve çocuğa yönelik şiddeti her türlü onur kırıcı fiili kadın ve anne olarak reddediyor, nefretle kınıyorum. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ diyen bir medeniyetten geliyoruz. Geçmişten ders alarak geleceği inşa etme kararlılığımızı vurgularken hepinize bu kararlılığa destek ve katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Duygusal Anlar Yaşandı

İclal Aydın,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün çalışma koşullarını iyileştirmek isteyen kadınların hak arama mücadelesi olarak ortaya çıktığını hatırlattı, kadınların dayanışma ve birlik içinde iş yaşamını ve hayatı güzelleştireceklerin söyleyerek hayata dair anılarını paylaştı ve tüm kadınların gününü kutladı. Duygusal geçen konuşmanın ardından sanatçıya çiçek takdim edildi ve hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Program sayesinde bir araya gelen Beykoz’un kadın çalışanları güne her zamankinden farklı bir mekânda güzel bir etkinlikle başlama imkânı bulduklarını belirterek, programa ev sahibeliği yapan HAKEDER Dernek Başkanı Ayşe Çelikbilek’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı eşi Ayşe Çelikbilek, günün anısına kahvaltıya katılan tüm hanımlara çiçek ve çanta takdim etti. 

dsc_0072dsc_0072.jpgdsc_0056dsc_0056.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.